kayıt

5 adımda orospu çocuğunu tanımak

  1. 1
    aşağıdaki ilk beş maddeyi bünyesinde bulunduran adam, benim için bu kategoridedir, yine kendi adıma işlevselliğini korumaktadır, zamanında faydasını görmüşümdür. altıncı madde bonustur, ek olarak bu maddeyi de barındırıyorsa...

    madde 1: teşhis koymak istediğiniz şahıs, normalde selam sabah vermezken herhangi bir şey istemek için yanınıza geliyor mu ? yanınızda güzelce bir kız var mı*

    madde 2: size veya herhangi birine doğrudan bakmak yerine, başını çevirmeden, yangözlerle, bakışarını saklarcasına bakıyor mu ?

    madde 3: arkadaş ortamlarında, mütemadiyen size laf sokmaya çalışıyor veya birileri üzerinden prim yapmaya çalışıyor mu ?

    madde 4: belli bir hayat görüşünden yoksun, ortamdaki genel görüşe ve yargılara göre mi davranıyor ?(tartışmalarda savunduğu fikirlerin değil çoğunluğun tarafını tutmak gibi)

    madde 5: biriyle ilgili bir uyuşmazlık olduğunda, o kişinin olmadığı bir ortamda atıp tutarken yüz yüze gelince canım cicim mi çekiyor?

    madde 6: hava buz gibi olduğu halde donmuş parmaklarla gitar çalmaya çalışıyor mu ? hele ki o gitar bir elektro gitar, daha fenası bas gitar mı ?
    #46480 chronzon | 13 yıl önce
     
  2. tümünü gör