kayıt

lost

  1. 17
    genel kanının aksine tam losta yakışır bir final olmuştur. bu diziyi gizemleri için seven milyonların bir anda ikiyüzlülük etmesini anlamıyorum.

    -- spoiler --


    herşey başladığı noktada bitiyor tamam ama sadece yer aynı, ortada rüya falan yok yani. sevgili jack shephard gözlerini kapatırken gördüğü uçak, ajira uçağıyken, adada ölmüş olanların hepsinin başka bir hayatta tekrar hayat bulması bir rüya değildir. 3. sezonun son bölümünden itibaren, flashforward görmeye alışmış ve zaman içerisinde karakterlerin biri adada diğeri los angeles'ta olmak üzere iki farklı hayat sürdüğünü kabullenmiş olan bu insanlar, şimdi neye karşı çıkıyor anlamıyorum. olay aslında gayet basitti, herkesi büyük bir hard disk olarak düşündüğümüzde, bombanın patlatılması yoluyla atılan bir format sonucu hafızalar yenilendi, fakat veri üstüne veri saklamak alttaki verilerin tamamının yok olması anlamına gelmeyeceğinden, hepsinin bir arada olması dağlardaki çığın düşüşünü tetikleyen etmen oldu.


    -- spoiler --


    yine söylüyorum, bu diziyi gizemlerinden ötürü sevdik, bıraktığı gizemler sayesinde de unutmayacağız. ne bekliyordunuz ki, gandalf kılığında bir amcanın oturup slow bir müzik eşliğinde bütün hikayeyi anlatmasını ve her şeyin esasen ne olduğunu öğrenmeyi mi ?

    bana sorarsanız, kalbinizdeki soru işaretlerini silmeye çalışmayın !
    #16912 marvellous | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör