kayıt

person of interest

  1. 11
    4. sezon finalinde welcome to the machine ile birlikte bok gibi kaldığım dizi.* balkonda izliyordum tam da o sırada elektrikler kesildi, her taraf kapkaranlık ben yapay zekaya ağlıyorum. hayata bak lan. tüm sezon ara ara müthiş bölümlerle** yoklamıştı ama final fenaydı. bölümün adı da yhwh, başka bir şeyin kısaltması değilse sanırım yahweh/tanrı göndermesi vardı isimde.

    bir de üstüne sevgili jonathan nolan yerine dizide prodüktörlük dışında bir şey yapmayan jj abrams için "jeyjey yapıyor yeaa" şeklinde övgüler dizen ezikleri de anlamıyorum. her bölüm biri yapıyor bu yorumu. lost zamanında da vardı böyle tipler. adam yazmıyor ki çoğunu dizilerinin. ki lost fringe filan hikaye ona ait senaryo başkalarının, person of interest'te ise sadece onun şirketine bağlı olduğu için adı var. hani hiç olmadı her bölümde "created by jonathan nolan" yazıyor başta onu da mı okumuyorsunuz anlamadım ki. adamın hakkı yeniyor.

    gerçi jeyjey bir de introyu bestelemiş onu diyelim. ama seni seviyorum jonathan. kardeşini de. amcanı* pek sevmiyorum ama nys.
    #103396 dark matter | 8 yıl önce
     
  2. tümünü gör