kayıt

aşkın bitmesi

  1. 1
    aynı başlaması gibi bir sabah kalkıp farkettiğiniz durum. aşkın bitmesi de başlaması gibi aynı; ikisi de süreçlerini gizlice yaşatıyor ve farkındalığınız bir anda oluyor. ben bu sabah kalktım ve farkettim ki iki senedir içimi acıtan o ağırlık gitmiş. bu sabah kalkıp onu düşündüğümde birkaç kusuru bile olduğunu farkettim, dün gece her zamanki gibi düşünürken yoktu hiçbir kusuru. ben bu sabah kalktım ve hafiflemiştim. gülmekle ağlamak, yaşamakla ölmeyi istemek arasındaki gel-git ruh halim stabildi bugün. aşık olunan kadınla anlamlı hale gelen -herşey- artık sadece benim içindi; özgürüm artık.
    "aşk hiç biter mi?" diye soruyor şu an kulağımdaki şarkıda kadın. bitmesin diye binbir şeye bölüştürmüş aşkını. ama hepsi bitiyor. yinelenen şarkılar bağımsızlığını ilan ediyor- ben kimsenin değilim-, kahve kokusu, dolmuş sırası, deniz kıyıları... hepsi sadece kendi anlamını taşır oluyor bir sabah. bitmez derken ve bitmesini dilerken sizi dehşete düşüren her ayrıntıya "aşk" deyiş, hepsi bir anda gidiveriyor. ayrıntıları geç, iki yıl boyunca sürekli düşünerek kazandığınız ve artık sizin olan o gözler, aşık olunan kadının gözleri, sadece onun görmesine yarıyormuş; farkediyorsunuz. vay canına...
    sizi sıradışı kılmış o sıradışı kadının sıradışı aşkı bitince; kadın sıradanmış farkediyorsunuz ve siz sıradanlaşıyorsunuz. sıradan olmanın dayanılmaz hafifliğiyle iki yıldır yap-a-madıklarınızı yapabileceğinizi farkediyorsunuz - oley; belki artık uyuyabilirim bile!
    #32429 pamparipampam | 13 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: aşk hiç biter mi?)
    #32430 abonededi | 13 yıl önce
     
  3. 3
    her soul slides away, but don't look back in anger demiş büyük feylesof... sally keşke her şey için bu kadar geç olmasaydı*.
    #32432 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  4. 4
    tek günde olacağına inanmadığım hede.*
    (bkz: aşkın tüketilmesi )
    #32437 lala | 13 yıl önce
     
  5. 5
    tek günde olmaz bu asla yavaş yavaş olur, bir şeyler eksilir sende, heyecanın biter, tanımlayamadığın duygular baş gösterir.. ama sen fark etmezsin ya da duymamazlıktan gelirsin.. günler geçer sen bir garip olursun, değişimler artık fark edilmeyecek gibi değildir..
    aşkın bitmesi tek günde değil ama bunun farkedilmesi tek günde olur. artık hiç bir şey aynı olmayacaktır sizin için.
    #32530 duman | 13 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: bitince anlarsın)
    #70502 burocknroll | 11 yıl önce
     
  7. 7
    insan bazen gerçekten dört yıl önce yazdığına hayret ediyor.
    #84065 abonededi | 10 yıl önce