kayıt

zvjezdan misimovic

  1. 1
    1982 doğumlu ofansif ortasaha. vatan gazetesinin haberine göre galatasaray'la anlaşmıştır. niye bu kadar acele ettiler anlamış değilim daha transfer döneminin bitmesine koskoca 3 gün var
    #27733 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  2. 2
    bosna-hersekli futbolcu, klasik 10 numara olarak adlandırılan oyuncular kategorisinden. üstün tekniği ve yaratıcılığıyla göz doldururken duran toplardaki başarısı da ayrı bir kategoride değerlendirilmesi gereken futbolcu. Öte yandan zayıf fiziği ve yavaş oluşu dezavantajları arasındadır. wolfsburg'un tarihindeki tek şampiyonluğunu kazanmasında vatandaşı edin dzeko ile büyük rol oynamıştır.

    Şu anki galatasaray kadrosu içerisinde elano, kewell, arda ve misimovic'in bir arada oynaması pek mümkün gözükmemektedir. ki bu durumda orta saha her ne kadar arkalarında lorik cana gibi bir uruk-hai olsa bile kevgire döner, bunu denemek mordor içine hobbit sokmaya benzer bir diğer ifadeyle.

    muhtemel gözüken vaziyet ise arda, misimovic, kewell , elano ve pino 5 lisini 3 lü rotasyonda kullanmak ve yeri geldiğinde elanoyu brezilya milli takımında olduğu gibi sağ kanatta değerlendirmek.

    #28149 marvellous | 14 yıl önce
     
  3. 3
    31 ağustos 2010 günü sabahın 4ünde özel uçakla istanbula getirilerek galatasaray ile anlaşmış futbolcudur. türk futboluna hayırlı olsundur.
    #28151 raistlin | 14 yıl önce
     
  4. 4
    hoşgelmiştir.
    #28156 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: futbol profesörü)
    #28165 halojan | 14 yıl önce
     
  6. 6
    daniel gonzalez guizaya bile gol attırabileceği iddia edilen futbolcu.
    #28170 marvellous | 14 yıl önce
     
  7. 7
    o kadar oyuncu dururken son 3 sezonun faturası 2 aylık bu oyuncuya kesilmiştir ve kadrodışıdır. yönetime teşekkür ediyoruz.
    #32079 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  8. 8
    türkiye ye, özellikle de galatasaray a gelen yabancıların, 10 da birinin kendisi gibi oynadığının kanıtı olan oyuncudur bence. arkadaş adam döktürüyor almadan önce, buraya geliyor, kimisinde bir tutukluk, kimisinde bir tatil havası. guiza sı ayrı, ribery si ayrı daha kimler kimler. teknik direktörlerinde bir kısmı bu genellemeye dahil. belki üstüne düşülmüyor, çok çabuk başarı bekleniyor olabilir. ama bazısı burada oynamıyor, gittiği yerde dünya starı oluyor ya (bkz: frank ribery) esas ona sinir oluyorum.
    #32084 gitbasimdanaysel | 13 yıl önce
     
  9. 9
    şimdi olaya 2 açıdan bakıldıgına bu oyuncu değerlendirilebilir birincisi galatasaraydaki teknik durumdan ikincisi sıradan bi takımdaki durumdan genelleme yaparsak fazla hızlı olmayan şut, pas yetenekleri gayet iyi olan fiziğini iyiy kullanabilen gerektiginde bir xavi gibi duvar paslarıyla costuran gerektiğinde ronaldo gibi kaleyi ucuran biri fakat dediğimiz gibi hız konusunda yetersiz buda onu tek basına oynarken cok fazla zorluyor yanına pas alısverisine yardımcı olacak biri olmazsa bu adam yapamaz kardesim o yüzden oncelikle galatasaray hagiyi getirmekle yapıgı en büyük haatayı düzeltiğ iyi bir teknik tirektör getirmeli sonra kadronun çekirdeğini genc oyunculardan olusturcak sekildde kadroya yeni bir jenerasyon eklemeli (alt yapıısında dikkat çeken olmaya bilir ama bu baska türk oyuncu alamıycagı anlamına gelmez) daha sonra kadronun çekirdeğinn etrafına dişlileri yerleştirmeli pino'dur misimovic'dir etc... kısacası bu adamın g.s. de iş yapabilmesi için cok zmana ihtiyacı var coookk
    not: fenerbahçeliyim
    #32148 odtudeki cincinli | 13 yıl önce
     
  10. 10
    artık affedilip oynatılması gereken adam ölüsü bile takımın en iyisi olmaya aday.
    #36385 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  11. 11
    dinamo moskova ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştır yolu açık olsun.
    #37629 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  12. 12
    an itibariyle galataray taraftarlarının herhangi bir doğru dürüst maçını izleyemeden yolladığı futbolcu.
    #37633 odtudeki cincinli | 13 yıl önce