kayıt

tarihin arka odası

  1. 1
    haberturkte yamulmuyorsam her cumartesi gecesi murat bardakçının hazırladığı ve sunuğu pelin batu, erhan afyoncu ve günün konusunda uzman * bir akademisyenin katıldığı saçmalıklarla dolu program. gülmek ve dalga geçmek için izlenebilir. ***

    **
    #24394 ezgiii | 14 yıl önce
     
  2. 2
    aslında çok şey öğrenebileceğiniz ve ayaklı kütüphane murat bardakçıyı barındıran bir program.. ama ben murat bardakçının sesine bile tahammül edemediğim için en fazla yarım saat dayanıp kapatıyorum..
    #24427 duman | 14 yıl önce
     
  3. 3
    daha çok tarihin magazinsel boyutuyla ilgilenen programdır.
    #24431 vuzehur | 14 yıl önce
     
  4. 4
    erhan afyoncu cumhuriyet döneminde türkiyede tarihçilik ve tarih yayıncılığı adlı sempozyumda * sunduğu medya ve tarih başlıklı tebliğinde halkın ilgisizliğinden dem vurmuştur. ilgi arttırmak için de sansasyonel başlıkları tercih etmek zorunda kaldıklarını *) söylemiş böylelikle tarihin arka odası programının çalışma biçimini açıklamıştır. tarihin arka odası, yapanlar tarafından da medyatikliği savunulan bir programdır. konuların çoğu akademisyenler dünyasında bilinen, titizlikle incelenen konulardır. ancak murat bardakçı bu çalışmaları ilk defa kendisi yapıyormuş gibi sunarak tarih ile kişisel ilgi düzeyinde ilgilenenler tarafından çok bilgili sanılmaktadır.
    #24432 ezgiii | 14 yıl önce
     
  5. 5
    pelin batu programa damga vurmaktadır.
    #24463 w4rdoom | 14 yıl önce
     
  6. 6
    resmi tarih ideolojisi nedire cevap olmaya çalışan trajikomik program.
    #25605 hampartzum | 14 yıl önce
     
  7. 7
    murat bardaçı'nın milleti azarlaması için oluşturulduğuna inandığım program. adam maillere atarlanıyor, konuklara ayar veriyor, siz de arada bir iki bir şey öğrenebilmek umuduyla programı izliyorsunuz.
    #97874 polarbear | 9 yıl önce