kayıt

birine seni seviyorum diyememek

  1. 1
    birisinden hoşlanıyorsundur, gözünün içine bakıyor, yaklaşmak için çaba harcıyorsundur o da bunun farkındadır hatta senin gözlerinin içine bile bakar ama sadece utangaçlığından dolayı onla tanışamadığını görmez ilgilenmiyor bile sanar sense için için hoşlanıyor, kendi kendine her seferinde bugün olacak diyor ama her seferinde kendine mağlup oluyorsundur gel zaman git zaman ızdıraba dönüşür bu olay belkide saplantıya ve en sonunda yollarınız ayrılır bir daha hiç görmeyeceğini bile bile ayaklarını sürüyerek yürürsün evinin yollarını. düşünürsün ulan ben ne biçim adamım diye için içini yer. 1 hafta sonra karşılaşırsın bir alış veriş merkezinde cesaretini toplayıp yanına gitmeyi kafana koyarsın ama bir başkası yapmıştır zaten senin cesaretsizliğin bir başkasının sevgisi olmuştur ama böyle olmamalıydı derken göz göze gelirsiniz ve gözlerdeki o acımayı görürsün "geç kaldın"
    #24148 zoneiw | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kişinin sevgilisi de ben de seni seviyorum demeyecekse daha dogrusu kisi bunu biliyorsa cok daha zordur...o yüzden ask zor bir sanattır sözlük
    #24152 optican prime | 14 yıl önce
     
  3. 3
    yapı meselesidir.. istesenizde çıkmaz ağzınızdan.. bilirsiniz her mesajın sonu seni seviyorumla bitecek bağlanmalar olacak en kötüsü de iş ciddiye binecek.. hak edene söylemek lazım sadece..
    #24153 duman | 14 yıl önce
     
  4. 4
    aşağı yukarı her sevdada başa gelen bir olaydır. farkı ise bunu herkesin yaşamamasıdır. kimisi gider çatır çatır hissini paylaşır, mesele neticelenir ya da neticelenmez. ama bahsi geçen durumda olumsuz karşılanacağını düşünmek insanı "seni seviyorum" dememeye sevk eder.
    #24155 vuzehur | 14 yıl önce
     
  5. 5
    içinizden gelmiyordur;sizin için ''o'' değildir ;bu cümlenin özel olduğunu biliyor ve öyle kalmasını da istiyorsunuzdur ve ona yakıştıramıyorsunuzdur içten içe belki.olamaz mı?olabilir.*
    #24159 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  6. 6
    eğer sadece birine denilemiyorsa, gerçekten seviliyor demektir o biri, yok birineden kasıt herhangi biri ise, problem cesaret meselesidir.
    #24174 marvellous | 14 yıl önce
     
  7. 7
    kötüdür. evet, söyleyemeyen gerçekten kendini kötü hisseder, karşısındaki ise daha kötü. ama önemi çok büyük bir cümledir seni seviyorum. bi kere söyledikten sonra, düşündüğünü kendi ağzından da duyduktan sonra daha da karmaşıklaşır her şey. söyleyen için tabii. çünkü eğer diğeri giderse artık sevdiği kişi gitmiştir, sevdiğini düşündüğü değil. ha söylemek çok önemli de gelmeyebilir herkese,özellikle sevdiğini kaybetmeyi hiç bilmeyenlere.
    #24209 you never know | 14 yıl önce
     
  8. 8
    doğru olabilir. erkenden söylememek lazımdır. yoksa sevginiz götünüze girebilir.dikkat!
    #31133 ingilizanahtari | 14 yıl önce
     
  9. 9
    her şey filmlerdeki gibi olmaz. bazen karşı tarafta aynı hisler barınmayabilir, böyle anlarda söylenememesi daha makbuldur. bir de içinizde bir umut var ya hani, bilseniz de onun sizi sevmediğini yine de söylemenizi isteyen, karşılık bekleyen umut. mantığınız tersini söylüyorsa, o umudun kafasına keserin arkasıyla vurun, hiç yorulmayın, kendinizi üzmeyin.
    #31139 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  10. 10
    karşılık alamama korkusu herşeyden sıkıntılıdır. hatta "ben seni arkadaş görüyorum"dan daha kötüsü, karşıdakinin hiç cevap vermemesidir. çünkü hiç cevap veremeyecek kadar şoktaysa gerçekten bunu beklemiyordur ve bu ihtimal aklının ucundan bile geçmemiştir. ayrıca cevap bekleme sürecinde hiçbir zaman arka fondan fransızca şarkılar girmez, ışıklar loşlaşmaz, insanlar daha bir hoşlaşmaz... nabız 150ye çıkar, kalp patlama noktasına gelir, avuçiçleri ve koltukaltları feci terler, acılar büyür giderek... bunları düşündükçe söyleyememek daha da büyük bir soruna dönüşüyor...
    #31140 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  11. 11
    bazen seni seviyorum demekten çok daha anlamlıdır.
    #35995 endingunplanned | 13 yıl önce
     
  12. 12
    her zaman seni seviyorum demekten çok daha anlamlıdır.
    #36010 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  13. 13
    3-5 erkegin ellerinde içkiyle bir araya geldigi ortamlarda, içlerinden birisi, ki her zaman bu birisi mevcuttur, sevdigi kıza seni seviyorum diyemedigi için dertlidir ve derdini paylasacak insan aramaktadır. digerleri yavas yavas sarhos olmaya basladıgında, dalga gecilmemek için sarhos olmalarını beklemek cok önemlidir, konu acılır:

    ..
    + abi ya, ben su kızı cok seviyorum ama acılamıyorum ya
    - olm manyak mısın, yakısıklı adamsın, boyun posun yerinde, git konus olm
    * tabi abicim, senden iyisini mi bulacak ya?
    + ya konusmasına konusurum da, ya bir terslik cıkarsa, kız reddederse lan? kalırım öyle olm, kız bir daha yüzüme bakmaz
    - olm ne tersligi cıkacak, ilkokulda mısın, tokat mı atacak?
    * kızın sevgilisi yoksa terslik cıkacak birşey yok olm, senden iyisini bulamaz zaten o
    + öyle demeyin lan, kızın eski sevgilisi basketbol takımındaydı
    - hmm, ehm, (sessizlik) ne olacak abi neyin eksik ya, sen de gayet uzunsun
    * kendini küçük görme, cesaretini topla biraz. var mı numarası sende, varsa ara konus şimdi hadi
    + sacmalama abi, ne araması bu saatte, kabul edecegi varsa da etmez
    - ya bende var, dur ben arayıp konusayım
    + lan bi sacmalamayın, oturun oturdugunuz yerde, iyi ki birşey anlattık ya
    * ne kızıyorsun olm, yardım etmeye calısıyoruz ya, iyilik de yaramıyor sana
    - cok korkaksın abi, kızlar korkak erkekleri sevmez, olmaz böyle
    ..

    genclik dagılana kadar aynı geyik devam eder, o gece az da olsa gaza gelen genc ertesi gün kalktıgında yine birşey söyleyemez, kızımız baska biriyle cıkana kadar aynı muhabbet aynı ortamlarda tekrarlanır.
    #36039 fingolfin | 13 yıl önce
     
  14. 14
    gerçekten sinir bozucu durum. bunu inat ve gurur sebebiyle 4- 5 yıl boyunca gerçekleştirmediyseniz, sonunda söylemeye karar verseniz, bu kişinin yanında kör kütük sarhoş da olsanız yine de bu itirafı gerçekleştiremiyorsunuz, artık garip bir şekilde bir alışkanlığa dönüşmüş oluyor. söylemeyin gitsin. bunda da bir hayır vardır. evet.
    #89954 sveta | 10 yıl önce
     
  15. 15
    Hayır falan yoktur bunda. Varsa da ben Hayır mayır istemiyorum güzel kardeşim ben sadece yıllar boyu pişman olmak istemiyorum ve söylüyorum, seni çoook ama çoook seviyorum neclaaa!! :(

    Ulan burda yazarken iyi de işte ah. :(

    Edit: ne olur ne olmaz diye burada bile ismi sansürledim. Benden harbiden bi skim olmaz. Necla ne lan adssfasf
    #89956 stfu | 10 yıl önce