kayıt

türk kızları

  1. 1
    izmirlisi meşhur olan kızlardır.

    ukde: zoneiw
    #24141 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  2. 2
    candır. hani rus kızları güzel, şuranın kızları şahane, latin amerikalılarda süper kalça var. hepsine eyvallah da abicim hayat da sadece seks üzerine kurulu değil ki... gözlerinini içine bakıp da kendimi anlatırken ben ona anlamıyorsa beni, sözlerim havada kalıyorsa, bir cemal süreya, attila ilhan okuyamıyorsam ne anlarım ben o işten. ayrıca nice türk kızları var ki latini, almanı, şusu, busu hikaye...
    #24142 lalettayin | 14 yıl önce
     
  3. 3
    gercek bir kadin olabilecek ırktir...türk degil de bu toprakların kızları dersek daha dogru olur...farkli kulvarlarda kıyaslama yapılabilir evet ama türk kızları hem gercek yemek yapma, hem eglenceli olma hem atatürk kadini olma potansiyellerine en cok sahip kızlardir...ve en önemlisi türk erkekleri en iyi onlar anlar, bu tek başına yetmez mi?
    #24146 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    soğuk memleketlerin erkeklerinin ve ne gariptirtir ki yunan erkeklerinin peşinde koştuğu kızlardır. kendilerini ağırdan satmaları ve gözlerindeki pırıltı sebebiyle tercih edildikleri belirtilendir.
    #24268 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  5. 5
    üstten basık yanlara doğru şişkin olabilirler
    #46390 sour brayton cycle | 13 yıl önce
     
  6. 6
    yeni modayla artık üzülmemesi gereken tipler. http://tinyurl.com/5r76m6x
    #46395 isinylmz | 13 yıl önce
     
  7. 7
    sanki hepsini tanıyormuş gibi konuşmak, genellemek yanlıştır ancak tanıdığım kadarıyla*genelde ne istediğini bilmeyen, ilişkinin zorluklarını beraber taşımaktansa çoğunluğu erkeklerin üzerine yükleyen, kaprisi bol; güzel olmayı makyaj yapıp dekolte giyinmek sanan kızlardır.* fekat; zor beğenen bir erkek olmama rağmen defalarca " zaman dursun da sonsuza kadar bakayım şu kıza" dediklerim de çıkmıştır.**
    #46477 chronzon | 13 yıl önce
     
  8. 8
    maalesef tanıdığım kızların hepsidir. en iyisinde bile bi carolün havası vardır.**

    edit: tanıdığım kızlardan biri burada sanırım *
    #46502 comandante | 13 yıl önce
     
  9. 9
    sevgililer gününden birkaç gün önceydi bir mağazada alışveriş yaptığım sırada 23 24 yaşlaında 2 oğlan geldi ve mağaza görevlisi kıza arkadaş sevgilisine tanga alacak da ne tür modelleriniz var diye sordu bunun üzerine mağaza görevlisi kızcağız utandı ve başka bir görevliyi yardımcı olması için çağırdı.bunda utanılacak bir şey olmamasına rağmen ve lan madem iç çamaşırı mağazasında çalışıyosun niye utanıyon lan dedirten durumdaki kıza türk kızı denir.
    #46723 gnsl | 13 yıl önce