kayıt

çok erkekle çıkan kıza orospu denmesi

  1. 1
    geçenlerde bir kız arkadaşımla sohbet ederken duyduğum en iğrenç yakıştırmalardan birisidir
    ben: kızım bir hatun var acaba bir konuşsam mı sen tanıyorsun
    ark: yaa zoneiwcim o kız biraz şey
    ben: ney?
    ark: o sürekli birileriyle çıkıyor biraz orospu gibi
    ben: ne alakası var ya bende çok kızla çıktım bende erkek orospusu mu oluyorum
    ark: yok canım sen biraz çapkın oluyorsun *

    ya böyle bir ayrım var mı olacak şey değil sonra gidip birisiyle konuşuyorsun tabii kız çekingen çekingen naza çekiyor. böyle zihniyetlerden nefret ediyorum zaten *
    #23941 zoneiw | 14 yıl önce
     
  2. 2
    (bkz: sevişen erkeğin kral, sevişen kızın orospu olması)
    #23943 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  3. 3
    türk toplumunda geçerli olan en çarpık ve alttan alta en geçerli bakış açısıdır. her zaman orospu gibi ağır ithamlar olmasa bile, çok erkekle çıkan kadına hoş bakılmazken aynı durumdaki erkek yadırganmaz hatta ona gıpta edilir, iyi bir şey gibi muamele görür. yanlış ama reeldir. daha da kötüsü, kültürden geldiği için eğitimle kolay kolay değiştirilemez, içimize işlemiştir, değiştirmek için çaba sarfetmek gerekir.
    #23975 gitbasimdanaysel | 14 yıl önce
     
  4. 4
    evet bu yanlış bir düşüncedir. yalnız bir de şöyle bir olay vardır. eğer bir anahtar her kilidi açıyorsa o son derece mükemmel bir anahtardır ve aşırı değerlidir. buna karşın eğer bir kilit bütün anahtarlar tarafından açılıyorsa o kilit artık yalama olmuştır ve ondan hayır gelmez. *

    sanırım yanlış anlaşıldı dediğim. ben bu tarz bir yaklaşımı onayladığımı söylemedim. onaylamıyorum da. sadece bu durum hakkında böyle bir söz duymuştum, aklıma geldi ve paylaşayım dedim.
     
  5. 5
    tamamen eşitsizlik içeren, kadının aleyhinde bir bakış açısı ürünüdür. zihniyet değişimi uzun süreç istediğinden toplumumuzda henüz değişmese de zamanla çok erkekle sevgili olmak orospuluk olarak değerlendirilmeyecektir. **
    #23988 ezgiii | 14 yıl önce
     
  6. 6
    geçmişinde çok kız olan erkek deneyimlidir tecrübelidir ama aynı şey kız için utançtır anahtar kilit muhabbetine konu olur nedense. bu yanlış anlayıs keşke yıkılsa da aslında orospu olmayan kızlar orospu olarak değerlendirilmekten kurtulsalar.
    #24011 lala | 14 yıl önce
     
  7. 7
    çok erkekle çıkan orospuya kız denmesinden daha vahim olmayan durum. ne var ki çok orospuya çakan erkeğe kral denmesinden de daha vahimdir.
    #24012 marvellous | 14 yıl önce
     
  8. 8
    genelde böyle düşünen erkeklerin köyden kız muhabbetine girmeleri şiddetle tavsiye edilir.
    tecrübesiz
    masum
    her dediğini yapıcak
    tam istedikleri gibi.
    #24912 gerund | 14 yıl önce
     
  9. 9
    sürekli erkek yapınca iyi kız yapınca kötü şekline getirilmesini tasvip etmediğim durum. çok erkekle çıkan kıza iyi gözle bakılmadığı gibi çok kızla çıkan erkeğe de iyi gözle bakılmayabilir.
    #42597 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  10. 10
    ınsanların bırbırını etıketleme,yaftalama merakıyla olusmus durumlardan bırıne örnektır.bırbırlerının hayatlarına mudahale eden karısan benı ılgılendırmez kendı hayatı ne yaparsa yapsın diyemeyen zihniyetin ürünüdür.kıskanclık da önemlı bır oge dır burada.qereksız bunlar
    #52156 merwedeviance | 12 yıl önce
     
  11. 11
    çok erkekle seks yapın ama çok erkekle sevgili olmayın.
    #52169 troia | 12 yıl önce
     
  12. 12
    toplumun *
    #56733 abonededi | 11 yıl önce
     
  13. 13
    çokça ayıptır. kişinin kendi bileceği iştir. dahası deneme yanılma yöntemidir ve bu tip insanlar hep yanılmıştır, yapacak bir şey yoktur.
    #68505 beril | 11 yıl önce
     
  14. 14
    yanlış tespit. sevgili olmanın cinsel bir boyutla doğrusal bir ilişkisi yoktur. ayrıca doğrusal bir ilişkisi olsa bile karşıdaki bayan kişisi bunun karşılığında para veya finansal tabirle bir "asset" almadıkça orospuluk sayılmaz, şahsın kendi tercihidir.

    bizim halkımız gariptir. karşısındaki kişinin genel olarak hiçbişey yaşamamış olmasını ister. çünkü kendisi eğitecektir onu, ilişki uzmanı ya zaten amınakoyim, o eğitecek. sonra karşımıza neden garip garip hatunlar çıkıyor. sen git beyni sulandır kadının, sonra sal sokağa, ve "ben bu ilişkiye emek verdim" diye gez. hassiktir lan ordan orospu çocuğu. hayatını sikmişsin işte bunun?
    #68516 bobigeloglum | 11 yıl önce
     
  15. 15
    kızı da erkeği de orospudur.
    #68611 riddleinthedark | 11 yıl önce