kayıt

sözlüğün yerlileri

  1. 1
    sözlük ilk kurulduğunda gecekondularını yerleştirip, sonrasında sadece kendi kapısının önünü temizleyip, kapı önünde durmadan çekirdek çitlerken yenilerinin gelişini izleyenlerdir... ileride bir mitolojik yapı kazanmaları muhtemeldir. tam sayıları bilinmemekle beraber hala aramızda yaşayanlar olduğu rivayet edilir. bu varlıklar orta amerika'da ispanya'nın diğer uygarlıklara* yaptığı kültürel cinayetin kendilerine olmasından korkmaktadırlar... bırakın kendi köşelerinde yazsınlar, kendi tarzlarıyla yazsınlar, "sözlük bok oldu oğlum" desinler, toplaşıp fırın tavuk yapıp kendileri yesinler, oturup rakıyla birayı karıştırıp üstüne midye ve kokoreçi abartınca zehirlensinler!!! ama korkmayın, gitmezler, candır onlar can!!!

    #23821 bobigeloglum | 14 yıl önce
     
  2. 2
    sözlük hakettiği yere ulaştığında "evet yavrum ben bu sözlüğün istatistik sayfasının çalışmadığı zamanı biliyorum, deheyy türkçe başlık açamadığımız zamanı biliyorum, ilk zirveyi hatırlıyorum.. " diyebilecek sözlüğün kurucularıdır. zamanla kabettiklerimiz de vardır kazandıklarımızda kazanacak olduklarımız da... hepsi candırlar.
    #23828 burocknroll | 14 yıl önce
     
  3. 3
    şu an onlardan başkası online olmamalı bence*
    en azından aile içinde kalmalı bazı şeyler
    #28567 optican prime | 14 yıl önce
     
  4. 4
    (bkz: yatacak yeri olmamak)
    #28656 adamolmamiscocuk | 14 yıl önce
     
  5. 5
    "şu an vay be ne günlerdi diyebilecek yazarlardır" desem çok doğru olmaz o günden bu güne bir fark yoktur.
    #45843 halojan | 13 yıl önce
     
  6. 6
    "eskiden buralar hep yeşilliğidi" deme hakkına sahip olan yazardır, tema yapım çalışmaları ve slogan arayışlarında görev almış, kuvvetle muhtemel istatistik yok diye serzenişte bulunmuş,iki şık arasında kararsız kalmak başlığının bir türlü edepli bir isme sahip olamayışına ve her gün sol framede sol framein hareketsizliğinden şikayet eden bir başlık bulunmasına tanıklık etmiştir. *
    #45846 endingunplanned | 13 yıl önce
     
  7. 7
    metu sözlük versiyon 216 çıktığında benim de kasılaraktan 'versiyon 3, bi gün..' diye entry gireceğim başlık.
    #48153 benaslindayogum | 12 yıl önce