kayıt

sony

  1. 1
    japonya merkezli dünya elektronik devi."sony.like no other"sloganını kullanır.aldığınız ürünleri ömür boyu kullanma özelliğine sahiptir,kullanılabilecekse diğer kuşaklara aktarılandır da aynı zamanda**
    #16574 melancholia11 | 14 yıl önce
     
  2. 2
    kulaklıkları inanılmaz kaliteli olan, televizyonları ise gelişen markette biraz sönük kalmış japon markası.
    #16587 raistlin | 14 yıl önce
     
  3. 3
    smartphone sektöründe de gayet iddialı durumdadır. pazar payını bilmem ama en azından estetik ve özellik açısından iddialı telefonlar üretmektedir. başarılarının devamını dileriz.
    #55155 42 | 11 yıl önce
     
  4. 4
    80'lerin sonundan itibaren içimizde bulunduğumuz yıllara kadar dünya elektronik piyasasının hakimi idi. izlediğimiz filmlerde, sevdiğimiz takımların formalarında hep sony vardı. gerçekten pr çalışmasını çok iyi yapan, insanlara sadece kaliteli teknolojik ürün satmanın dışında kendi alt kültürünü oluştabilmiş, herhangi bir imaj sorunu olmayan, ve tabi bir işletme olarak da oldukça iyi kazanan bir şirket idi.
    belki hala öyledir, ama artık eski sony değil. bu japon sevimli firma, yöneticilik konusunda işletmecilik ve yönetim literatürüne çok şey katmıştır. ancak samsung ve apple fırtınası onları da vurdu, artık eski sony değiller. bir yerde zarar ettiklerini bile okumuştum. yazık..

    biz onları hep walkman'leri ile hatırlayacağız. belki fazla pahalı ürünler, belki teknolojinin gerisinde kalmaları, belki diğer işletmecilik hataları. neyi yanlış yaptılar bilmiyorum, fakat günden güne erimeleri de gerçekten üzücü bir durum.

    keşke böyle olmasaydı be sony. lütfen bir an önce silkin ve tekrar kendine gel. 80'lerde doğan insanların sana, anılarına ihtiyacı var.
    #55157 stfu | 11 yıl önce
     
  5. 5
    çok yaratıcı işlere imza atan bir firma olmakla birlikte, apple'ın yarattığı etkiyi neden oluşturamadı hala anlamış değilim.
    #105032 retaintutmak | 3 yıl önce