kayıt

kaçan şampiyonluk sonucu sevinen fenerbahçe taraftarı

  1. 1
    bazı internet rivayetlerine göre çarşı'nın kurbanı olmuş taraftarlardır. bir miktar beşiktaşlı fenerbahçeliler arasına oturup maç sonu dedikoduyu patlatmış deniliyor.

    (bkz: yaratıcı beşiktaş taraftarı)
    #14455 hao jiu bu jian | 14 yıl önce
     
  2. 2
    tanım: ezikliğin krallarıdır.

    eşşekler adam olur bu fenerliler adam olmaz. evladım koymadık mı denizlide cocuğu elinize. şimdi bursa koyucak bu allahın emri. olmayan şampiyonluğa sevinen fenerbahce oğlanlarıdır hepsi. kendi stadlarını yakan hainlerdir ayrıca.
    #14467 halojan | 14 yıl önce
     
  3. 3
    fenerbahce taraftarı heyecanlanmıstır, kandırılmıstır, stadta iletisimi kısıtlanmıstır falan birsey demiyorum ama anonsu yapan insana ne demeli? ya da takımı geri ceken teknik ekibe? kimse olanı biteni bildirecek adam gibi birini koyamamıs mı televizyonun basına? şampiyonluk bursa macına baglıyken bütün fenerbahceliler kendi maclarını mı izliyorlardı sadece? hic olmadı turkcell haber veriyor lan gol oldu diye.

    edit: her kulubeye tugay gibi teknolojik adam lazım.
    #14480 fingolfin | 14 yıl önce
     
  4. 4
    beşiktaş taraftarının yaratıcı ali cengiz oyunu sonucunda ortaya çıkmış durumdur. bursa ile beşiktaşın arasındaki buzların erimesinde büyük rol oynayacaktır. *
    #14504 burocknroll | 14 yıl önce
     
  5. 5
    barcelona nın şampiyonluğuna sevinen taraftardır. *

    mesele söylendiği gibi beşiktaş taraftarının oyunu değildir. fenerbahçe yönetiminin takımın güvenliğini korumak adına yaptırdığı söylenmektedir.
    #14505 adonis | 14 yıl önce
     
  6. 6
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1432121437472&ref=mf
    #15039 raistlin | 14 yıl önce