kayıt

6 eylül 2015 dağlıca saldırısı

  1. 1
    aynı zamanlarda (!) türkiye hollanda maçıyla uyutulmuşuzdur. saldırının gerçekleştiği saatin (15:00) maçtan çok önce olmasına karşın gerek devlet büyükleri gerek medya bizi uyutmuştur. şehit sayısı 15in üzerindedir. kimi kaynaklarda 17 asker 1 albay yazmaktadır kimi kaynaklarda ise 16. şehit haberleri maçtan sonra * verildikten sonra cumhurbaşkanımızın çok güzel bir açıklaması olmuştur. onu da dipnot olarak düşmek gerekir. https://www.youtube.com/watch?v=aMXMbDgIcGc, böyle bir açıklamadır. bu açıklamanın hürriyetin internet sitesinde paylaşılması üzerine de böyle bir durum ortaya çıkmıştır. http://www.mynet.com/haber/guncel/hurriyete-cirkin-saldiri-2033911-1, video linkte mevcuttur. *
    #99612 hyena | 9 yıl önce
     
  2. 2
    16 şehit verdiğimiz saldırıdır. Başbakanımız tarafından üzüntüyle karşılanmıştır.

    http://img.hurriyet.com.tr/_np/2350/31192350.jpg

    Her şeye bir bahane bulunur ama bu fotoğrafa bulunamaz. Fotoğrafta asıl odak babası şehit olmuş çocuktan çok her an her şeyden haber alıp da maçı izlemeye devam eden insan olmalıdır.
    #99613 dadada | 9 yıl önce
     
  3. 3
    kanimca devlet büyükleri ve medya tarafından uyutulmamisizdir cunku daglica karakoluna olaydan sonra ulaşmak ve sehit ve yarali sayisinin kesinliği şaibeli bir konumdayken net bir haber yapmak doğru değildir. ilerleyen zamanlarda alinan bilgilere gore de patlamanin neticesinde bir aracin da devrilmesi soz konusu olmuştur. yani patlamanin yol actigi ardil neticeler de vardir. ancak başbakanin her halti saati saatine bilmesine rağmen o meşhur siritmasiyla bir sehit çocuğuyla maça katilmasi Show businessten ote bir hareket değildir.
    saldirinin neticesinde cumhurbaskaninin aciklamasi da göstermektedir ki katiller kendilerini gayet iyi bilmekte ve bunu dile getirmekte inanilmaz müthiş turkiye halkinin desteğiyle de çekinmemektedir. geleneksel turkiye toplumu olarak da tepkilerimiz bir patlamada 10un üzerine cikan sehit sayimiza gore belirlenmiştir ve sehitler olmez vatan bölünmez adli kaderci anlayisla hareket edilmiştir. ilerleyen günlerde hem kurt hem turk taraflari arasinda dökülen kanlar sidik yarisina döndürülecek, bizimkiler daha cok oldu denilecektir. 1 hafta sonra olaylar unutulacak ve eylemler son bulacaktır ta ki bir 10 sehit daha verilene kadar.



    #99615 oralettanesi | 9 yıl önce
     
  4. 4
    gencecik fidanlara vahşi pkk lılar tarafından yapılan bir diğer katliamdır
    #99617 exorcist | 9 yıl önce