kayıt

tarot

  1. 1
    ortaçağ'ın sonlarına doğru ortaya çıkmış,78 karttan oluşan bir destedir.işin teknik yanı bu kısım.diğer kısma gelirsek tarot kehanet amaçlı kullanılmaktadır günümüzde.farklı açılımları ve buna bağlı olarak farklı yorumlanış şekilleri vardır.herkese baktırmamak gerekir;çünkü büyük ölçüde çıkma ihtimali vardır.kendi adıma şunu söyleyebilirm;bugüne kadar birçok kez baktırdım ve çıkmadığı bir zamana henüz rastlamadım.
    #13565 soieponderosa | 14 yıl önce
     
  2. 2
    zen-tarot bakan biri olarak, çok ilginç yorumlamalarıyla karşılaştığımı söyleyebileceğim fal türüdür. zen tarot daha çok içsel yolculuğu, içsel aydınlanmayı esas alır ama baktığım insanların kişilikleriyle ilgili çok gerçekçi şeylerle karşılaştığımı söyleyebilirim. ayrıca tarot çok yaygın, geleceği görmek için kullanılan bir wicca "uygulamasıdır."
    #13586 gzmaknc | 14 yıl önce
     
  3. 3
    (bkz: ucan adam sabri)
     
  4. 4
    net çıkandır. tamamen hisle ilgilidir, kartla kitapla değil. işi hiç bir zaman para kazanmaya dökmedim, can kişiler için dökmem de zaten, ama yakında düşünüyorum, en azından her söylediğim çıkıyor. değil mi soieponderosa? *
     
  5. 5
    tarot içsel yolculuk ve kişisel kehanet için kullanılan bir yöntemdir. tarot kartlarının mor ipekten bir beze sarılı olması ve kartlara sahibi dışında kimsenin dokunmaması şarttır.
    #29042 hampartzum | 14 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: kahve sizden fal bizden)
    #29083 aerotopcu | 14 yıl önce
     
  7. 7
    gerçekten buna inananları anlamıyorum , hayatını bu kartlara göre yönlendirenler gördüm.

    insanların bu kadar akıl dışı davranması , hayretler verici.
    #29101 jeune ottoman | 14 yıl önce