kayıt

mehmet pişkin

  1. 1
    intihar videosunu paylaştıktan sonra intihar eden şahıs.

    aq böyle dünyanın mehmet. en iyisini yaptın. ama yine de ne olduysa sana, keşke olmasaydı. keşke unutmak istediklerimizi unutturacak teknoloji olsaydı da, onlar olmadan önceki hayata bağlılığımız yine gelseydi. ama olmuyor abi işte. üzdün ama güle güle gittin. artık huzur bulduğuna inanıyorum, bu az da olsa rahatlatıyor insanı. nasılsa görüşürüz, tanışırız. eyvallah.
     
  2. 2
    videosunu izlediğimde,bu kadar hayat dolu bir adama ölüm fikrinin teğet bile geçmemesi gerekirken,nasıl oluyor da,ölüm fikri tüm hücrelerine kadar işleyebiliyor dediğim kişi.izlerken kendimi ne kadar kötü hissetsem de çok çarpıcı bir gerçekliği de gözüme sokmuştur;ölümün depresyonu,maniği,mutlusu,boşluğu yokmuş
    #94867 noraluca | 10 yıl önce
     
  3. 3
    gece gece mideme ağrılar girmesine sebep olmuş kişidir. izlerken insan değişik duygulara kapılıyor diye düşünüyorum. zaten hakkında yapılan yorumlar da bu şekilde. ''adam ölmeden önce bile cool görünme derdinde'' gibi.görünsün, bize ne. ben bu kısmını insan denen varlık olarak kendi bilincimizde boğulup bilincimizi yok etmeye çalışma isteğine yoruyorum. yaşam denen şey gerçekten de zorunluluk değil. ölmek de bu kadar kolay işte görünüşte. şimdi kıskanabiliriz bu naif adamın rahatlığını.
    #94888 nihil | 10 yıl önce
     
  4. 4
    odtü makina mezunu imiş. yalnız ben hala çok sağlam bir viral diye düşünüyorum. öldüyse allah rahmet eyleye, yaşıyorsa boyu devrile. *
    #94894 solukbenizli | 10 yıl önce
     
  5. 5
    intihar videosunda vasiyet olarak bedeninin gömülmemesini, kadavra olarak kullanılmasını istemişti. otopsi yapıldığı için bedeni kadavra olarak kabul edilmemiş ve gömülmek dışında bir seçenek de teknik ve hukuki engeller nedeniyle düşünülememiş, toprağa verilecekmiş.
    #94905 ysminc | 10 yıl önce
     
  6. 6
    İntiharıyla herkesi üzen bir an kendi hayatını sorgulatan insandır.
    İyi de bi adama benziyor en azından çok ince ruhlu olduğu belli.
    Ayrıca dünden beri düşünüyorum acaba neden intihar etti diye. Odtü makine mezunuymuş meğer. Bardağı taşıran damlalardan biri olmasa da bardağı en az çeyreğine kadar doldurmuştur diye düşünüyorum.

    -Möööhmöt pöööşkön ölömsöözdör.
    Ay pardon bunu burda söylemiyoduk.
    #94909 birgaripmakinaci | 10 yıl önce
     
  7. 7
    Hayatında tek eksiklik olan ''inanc''ın ne kadar önemli bi şey oldugunu tüm Türkiye'ye göstermiş olan kişidir.
    #94923 zeyna | 10 yıl önce
     
  8. 8
    içine girdiği depresyondan son anda videoyu çekerken bile çıkmayı istemiş olan insandır ama bahsettiği şeylerden yüzünün ifadesinde gördüğümüz gibi o ruhsal bunalımı kendi içine sürekli geri göndererek büyütmüş.
    videoyu ilk izlediğimde kızdım aslında böyle bir videoyu çekip kendisini sevenleri inanılmaz yaralıyacak bir şey geride bıraktığı için * ama sonrasında üzülmektende kendimi alamadım.

    ne kadar acınacak varlıklar olduğumuzu anımsattı tekrar.
    #94928 respector | 10 yıl önce
     
  9. 9
    07:51'de videoyu paylaşmış, ortalama 4-5 dk arayla birkaç kere fotoğrafına yorum yapmış, 08:23'te kapak fotoğrafını değiştirmiş, aslında intihar eylemini ağırdan almıştır. kim bilir belki de bu şekilde videonun daha çok kişi tarafından görülmesini sağlamak istemiş ve birileri dur diyecek mi diye merak etmiştir. hayatıyla kumar oynamıştır. gerçekten kesin ve son kararı olsaydı bu, videoyu yükledikten hemen sonra da gerçekleştirebilirdi, yarım saatten fazla facebook başında oturmazdı diye düşünüyorum.
    #94932 ysminc | 10 yıl önce
     
  10. 10
    Hala izlenmeye devam eden video sahibi ilginç insan. Allah rahmet eylesin ne diyelim
    #95070 peaceist | 10 yıl önce