kayıt

hesap geldiğinde kadından önce ayrı ayrı diyen erkek

  1. 1
    hesap geldiğinde kılını oynatmayan kadın'la zerafet açısından eşit seviyedeki erkek. merak etme dercesine cüzdanımı çıkarıyorum zaten, panik olma ödetmeyeceğim. ilk buluşmada söylediğin "ayrı ayrı" sayesinde de akıbetimiz belli oldu, önemli şeyler bunlar.
    #94218 ilgimicekmedi | 10 yıl önce
     
  2. 2
    doğal olanı yapandır. kimin önce dediğinin ne önemi var? cinsiyetçi roller biçmeyin kendinize.
    #94229 bursa cocugu | 10 yıl önce
     
  3. 3
    koşarak uzaklaşmadan önce hesabın tamamının ödenip utandırılması gereken kişidir.
    #94250 ysminc | 10 yıl önce
     
  4. 4
    kadınların işine gelince eşitlik işine gelince "ben kadınım" tribine girdikleri olay.

    her iki taraf da çalışıyorsa ayrı ayrı ödenir. ya da bir gün birisi ısmarlar öbür gün ötekisi. erkek ödesin diyen bir kadın diğer ataerkil davranışları baştan kabul etmiş demektir bana göre. bir kadın bu tarz ilk buluşmalarda hesabı ödemeye kalktığınızda "olur mu öyle şey" deyip itiraz etmiyorsa bilin ki donunuza kadar alır gençler. ya da ağır ataerkildir. düşüncelerinize göre tercihen ataerkil bir kadın düşünebilirsiniz. fakat hem ataerkil olmayan hem de hesabı erkek ödemeli diyen kadından hayır gelmez vesselam. bu tiplerle evlenmelik değil eğlencelik düşünün. hadi kaçtım ben.
     
  5. 5
    söz konusu edilen şeyin ataerkillik olmadığı durum. niyet hesap ödetmek değil, konu da kadının hesabı ödetmeye yeltenmesi değil. nasıl şikayet edilen bir hesap geldiğinde kılını oynatmayan kadın var ise tarafımızdan nezaketsiz olarak nitelenebilecek bir davranış olarak da bu durum örnek gösterilebilir; kadının hesabın ödenmesini kabul etmesi, kılını kıpırdatmaması gibi vaziyetlerin diğer başlığın kapsamına girdiğini idrak ettiğimizde ataerkillik ve bunun kadın tarafından kabullenilmesi gibi yanlış anlamalara sebep olmayacak bir olay bu.
    #94306 ilgimicekmedi | 10 yıl önce