kayıt

evliliğe özendiren şeyler

  1. 1
    evliliğe çok uzak olan, olumlu bakmayan insanı bile "lan acaba okulu falan bırakıp evlensem mi" diye düşündürten olaylardır, şeylerdir.

    (bkz: omzunda bebek yatan dövmeli, kaslı genç baba fotoğrafları )
     
  2. 2
    ortalıkta koşturan şirin küçük kız çocukları
    #79212 mt2atakan | 10 yıl önce
     
  3. 3
    hem yemek yapıp hemde bulaşığı yıkamak
    #79226 exorcist | 10 yıl önce
     
  4. 4
    senin yaşıtın olan arkadaşlarının evlenmesi ve bu da yetmiyormuş gibi face'de instagram'da orda burda fotoğraf paylaşmaları.
    insan arkadaşların evlendiğini görünce insan ister istemez evlenmek isteyebiliyor.
    onun dışında çoğu insan bebeklerin insanı evliliğe özendirdiğini düşünür. ancak bu cahillikten ileri gelen bir durumdur. çünkü bebekler evliliğin meyvesi değil anne babanın sabrını sınamak için gönderilen yaratıklardır.
    bebekleri çok sevenler, çok değil 1 hafta bir bebeğe gerçekten baksın ne demek istediğimi anlarlar. bebekler ağlarlar, mızmızlanırlar, hiçbirşeyi kendileri yapamazlar, sürekli birinin bakması gerekir, altına yaparlar, gazı olur, ağlarlar, karınları acıkır, ağlarlar, sonra bir de ağlarlar. evet sürekli ağlarlar. ne istediğini ve nasıl susturacağını da bilemezsin. ayrıca yanında sürekli mamasını, sütünü, bezini, yedek kıyafetini taşıman gerekir. falan filan işte.
    şimdi sen nerden biliyorsun diye soracaksın.
    yok ben evli falan değilim, çocuğum da yok ve hayatımda hiç "bebek baktım" diyecek kadar da bebeğe bakmadım.
    yani tecrübeli değilim ama sadece bazı gözlemler yaptım diyebilirim.
    o zaman sen kesin bebeklerden nefret ediyorsun, o yüzden böyle diyorsun.
    yoo bebekleri severim. daha doğrusu bebekler beni sever. çünkü çok iyi şebeklik yapabilirim. ben de anlamıyorum ama nasıl oluyorsa bebekler yaptığım herşeye gülüyorlar.
    mesela geçen** kuzen mutfakta işi varmış bana kıza sen bak dedi. kuzenin kızı da daha 1 yaşında bile değil. durmuyor sürekli ağlıyor. yanımda da oyuncak falan da yok. ben de cüzdanı çıkardım, veriyormuş gibi yapıyorum sonra "ay düştü" deyip yere atıyorum. kız gül gül ölüyor. gerçekten bebekleri anlamak zor. neye gülecekleri hiç belli olmuyor.
    tabi bi de benim gözlük var. ben hayatımda gözlüğe ilgi göstermeyen 1 tane bile çocuk görmedim. çocuğu kucağıma alıp gözlüğü farketmesinden sonra gözlüğü almaya çalışırken kendime doğru yaklaştırıp aniden kendimden uzağa doğru götürüyorum ve "ay dur dur gözlüğüm" dediğim anda olay bitiyor zaten.
    ayrıca 2-5 yaş arası çocuklar zaten benim uzmanlık alanım olduğundan onlardan bahsetmiyorum bile.
    ancak siz siz olun öyle çocuklu tipler görüp ondan sonra onlara özenip de evlenmeyin. benden demesi.
    #79228 fenomenon | 10 yıl önce
     
  5. 5
    goygoy
    #79232 thelastbeerbender | 10 yıl önce