kayıt

akşamları fizik çimlerinde şapkayla laptopla oturan adam

  1. 1
    bir ara gidip ne aradıgını soracam da ya üşeniyorum ya da çevresi kalabalık oluyor.bilen vardır diye burdan açtım başlığı,olayı ne bu ulvi abimizin.
    #77640 overlokmakinesi | 10 yıl önce
     
  2. 2
    yunus abimizdir candır.
     
  3. 3
    kuzey kıbrıs kampusu versiyonu için (bkz: ben)
    #77646 mt2atakan | 10 yıl önce
     
  4. 4
    Ben de bu konuyu uzun zamandır düşünüyordum, ne yaptığını bir gün soracağım, but not today.
    #77649 kriptografist | 10 yıl önce
     
  5. 5
    yanından geçenlerin tuhaf bakışlarını gülümseyerek karşılayan nevi şahsına münhasır arkadaş. yalnız götümüzün donduğu şu günlerde hala orada olması çok ilginç. köyün delisi gibi mübarek.
    #77668 kamikaze | 10 yıl önce
     
  6. 6
    Deli değildir.Adı yunustur.8-10 sene önce okulumuzun fizik bölümünden mezun olmuştur.Çok kaliteli bir insandır.Yaşamı,insanları,hayatı,hayvanları,doğayı aşırı sever özellikle çimler üzerinde oturmaktan aşırı hoşlanır ki bunu bu soğuk günlerde dahi yapabilir.Kadınların incecik tayt ve mini etek ikilemesiyle dışarı çıkmasından fazla garipsenecek bir durumu yoktur bu oturmaları yaparken.Velhasıl adam gibi adamdır.Tanırım siz de tanıyın.
    #77675 yesilmaymun | 10 yıl önce
     
  7. 7
    akıl sır erdiremediğim insan kendisi. yeni bi din kurduğunu bile düşündüm adamın bi ara ama kendisine garipseyerek bakanlara -başlarda ben de bu gruba dahildim- gülümseyerek karşılık vermesi kendisini ve hayatını daha da merak konusu kılıyo.
    #77708 kikikismi | 10 yıl önce
     
  8. 8
    Yerden nem kapmayalım rahat rahat oturup konuşalım diye bizim için çantasında mat taşır. Soğuk havalarda yanına uğrayan insanlar rahat etsin diye şu sıralar ortada minik bir ateş yakıp daha sevimli bir ortam yarattığı söylentileri doğrudur. Her daim hoparlörü ve laptopu yanındadır, çok hoş müziklerle muhabbetinize eşlik eder. Konuşulan konu ne olursa olsun yapacak bir yorumu elbet vardır; fakat o kadar mütevazidir ki asla bilgisiyle övünmez.
    Kısacası onu tanıyan insanların gözünde "iyilik" kavramının beden bulmuş halidir. Hepimizin yerine tembellik hakkını o kullanır; çünkü elbet birilerinin tembellik etmesi ve insanlara bir bardak çayın koyu sohbetine ayıracak zaman bulmanın zor olmadığını hatırlatması gerekir.
    Sağolasın yunus!
    #77925 makinacikiz | 10 yıl önce
     
  9. 9
    sonunda konustum,konusuyorum.beraber ateş de yaktık,çok kafa adammış yunus abi
    #77931 overlokmakinesi | 10 yıl önce
     
  10. 10
    tahmin ettiğim kişi ise, yahudileri andıran çok hoş bir tarzı var ben yahudi olduğunu düşünüyordum ama adı Yunus ise değildir her neyse beni ilgilendirmez tabi, benim de çok dikkatimi çekiyor.
    #81725 antioch | 10 yıl önce
     
  11. 11
    kaybettiğim iddia sonucu önünde dans ettiğim adamdır.
    #81728 dadada | 10 yıl önce
     
  12. 12
    ambi'nin tanıştırmaya söz verdiği fekat ektiği şahıs :(
     
  13. 13
    dsdnl'nin sürekli önemli bir işi olmasından mütevellit tanışamadığı adamdır. en son bıraktığımda semaver almıştı ama çay içmeye fırsatım olmadı.
     
  14. 14
    içten bir abimiz. gizemi ve seksapeliyle merak uyandırmaktadır
    #89607 fatifutu | 10 yıl önce
     
  15. 15
    adı yunus, fizik mezunu. orda oturur, laptopundan istek şarkı çalar, yanında taşıdığı matları gelenlerin altına verir. şimdi bir de gaz betonu bulmuş 3-4 tane. eğer doğru zamanda yakalarsanız semaverde demlediği çaydan içebilirsiniz.*
    #95368 hüseyin gözleme | 10 yıl önce