kayıt

din düşmanı ateist komunist pezevenkler

  1. 22
    ay götüm *
    #99455 sarkis | 9 yıl önce
     
  2. 21
    (bkz: afyonlu katolik gay taş fırın ustaları)
    #99417 originofsymmetry | 9 yıl önce
     
  3. 20
    görünen o dur ki burada tartışılan konunun temelindeki mesele müslümanlık, budistlik, ya da ateistlik değildir. mesele medeniyetten nasibini, insanlıktan payını alabilmişlik, bireylere saygının ne olduğunu kavrayabilecek kadar beyinsel, zihinsel, ve ahlaki gelişimi tamamlamışlıktan ibarettir.

    uygar, eğitimli, ve insan sıfatını hakkıyla taşıyan bireyler, gelişmiş toplumlar; ister dindar olsun ister ateist, fikrini paylaşmayan kimselere canı istediği gibi edepsizce ve nefret kusarak hakaret etmez. aklına bile gelmez bu ilkellik.

    hasbelkader biri bu genellememi çiğnese de, gelişmiş toplumlarda bu bireyin çevresinde bu boktan davranışının ardından galeyana gelip ona uyacak, karşısındakini linç etmeye yeltenecek beyinsiz, muhakeme ve analizden bir haber insan formatındaki kompleks-organizmalar mevcut olmadığından, bu birey zamanla kendi ilkelliğinde boğulup gidecektir.

    dilerim ki ülkem ezici çoğunluğu böyle olan dinar ve ateistlerle ev sahipliği yapar birgün.
    #78550 lefteris | 10 yıl önce
     
  4. 19
    (bkz: hani hoşgörü diniydi)
    (bkz: gerçek islam bu değil)
     
  5. 18
    islam dinine mensup birinin asla söylememesi gereken bir laf.Gerçekten islamiyeti algılamış bir adamın hoşgörülü olması gerekirken bu tarz düşünmesi boktanlıktır.Fakat bu tarz söylem sadece bir müslümana ait olarak düşünülmemeli çünkü aynısını aksi fikre sahip insanların da yaptığı görülen bir şeydir.Meselenin özü aslında dinci ateist akepeli chpli olmak deil bir fikre sahip olmadan önce insan olmayı öğrenebilmektir.Halis olan her fikrin altında insanın mutluluğu yatar nitekim.O yüzden de kendi fikrimizden olmayan insanları yargılamak yerine aslen onları anlamaya çalışmak en olması gerekendir.Fakat radikalliklerimizden o kadar çok kurtulamıyoruz ki insan olmaktan çıkıyoruz.çok yazıkk.....
     
  6. 17
    4 tane ayrı sıfatı dördün ikili kombinasyonları şeklinde ilişkilendirip aynı öbekte kullanarak combo yapmış trol başlığı.
    lafını bitirsin madalya takıcaz.
    edilop: sdfsfhj bir adet dini bütün müslüman anti-komunist mübarek eksisini sükunetle kabul ediyoruz.
     
  7. 16
    (bkz: dini bütün müslüman anti-komunist mübarekler)
    #78475 dadada | 10 yıl önce
     
  8. 15
    entry nick uyumu tavan yapmis/
    #78472 zamazingo | 10 yıl önce
     
  9. 14
    Diyelim ki; "Patates kızartması düşmanı marulist pezevenk" denildi. Şimdi bu cümleyi ayrıntılı bir biçimde inceleyelim.

    Bu cümlede asıl anlatılmak istenen, karşıdaki insan(lar)ın pezevenk olduğudur. Peki bu sonuca nasıl ulaşılmaya çalışılmış? Bu noktada devreye bazı sıfatlar giriyor, tamamlayıcı sıfatlar. Zira bir insana sek "pezevenk" derseniz, buradan o insanın en saf haliyle pezevenk olduğunu düşündüğünüz ortaya çıkar. Hayır, bu yetmez, amaca uygun değil. O yüzden yardımcı sıfatlar olan "patates kızartması düşmanı" ve "marulist" devreye giriyor. Evet! Şimdi kişinin elinde argümanını destekleyecek daha fazla silah var. Fakat, sıfat seçimleri doğru mu? Hmmm...
    #74866 deadfanu5 | 11 yıl önce
     
  10. 13
    (bkz: din düşmanı var dediler geldik )
    (bkz: bizi sevmiyor musun inşallah maşallah )
    #74826 bittermitter | 11 yıl önce
     
  11. 12
    (bkz: cennete kombine aldığını düşünen şakirt)
    #74809 exorcist | 11 yıl önce
     
  12. 11
    hem ateistim hem komünistim ama kimsenin dinine düşüncesine karşı düşman değilim.ulan bana ne insanların dininden düşüncesinden ? Leninin bu konu hakkında çok güzel bir açıklaması vardır : Sosyalistler, din konusundaki tavırlarını genellikle şu sözlerle belirtirler: "Din, kişinin özel meselesi olarak görülmelidir." yani bize göre din siz inananların özel meselesidir biz sizin gibi inanıyorsunuz diye size baltayla da kürekle de ve bilimum herhangi bir araç ile saldırmayız.özellikle siz şakirt cemaatçi pezevenkler bizi din düşmanı belleyip bize saldırırsınız bizim size tahammülümüz yok.
    #74780 genc | 11 yıl önce
     
  13. 10
    önemli olan iyi insan olmak değil midir? iyi bir insan olduktan sonra sırf kelimeyi şahadet getirmiyor diye bir insanın varsa eğer cehenneme gönderilmesi sizin merhametli tanrınızın işlerinden olabilir midir. olamazdır. asıl tatışılması gereken iyi insan olmaktır.
    #72468 starbuck | 11 yıl önce
     
  14. 9
    düşmanlık ve pezevenklik dışındaki sıfatları kusur ihtiva etmeyen kişilerdir.
    #72461 endingunplanned | 11 yıl önce
     
  15. 8
    öncelikle ateizm nedir onu öğreteyim.ateizm ya da tanrıtanımazlık, tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları reddeden ve var olan gerçekliği akıl yoluyla açıklamayı kabul eden bir felsefi düşünce akımı. yani konu sadece müslümanlık değil.
    ayrıca tanrı kelimesini türkçedeki "sız" eki ile olumsuz hale getirilmesi ateizmin ifade ettiği anlamı vermez. bu, "tanrı-sız" yani "tanrısı olmayan" anlamını verir. ateizmin ifade ettiği anlam: "tanrının veya tanrıların var olmayışı"dır. yani, "var oluş ile ilgili" bir olumsuzlama söz konusudur.

    dediğim gibi ateist'im.yine birine saygısızlık etmeden yazımı yazdım.ve yine tekrardan yazıyorum.tartışmak isteyen varsa ben her zaman buralardayım.bir birimize hakaret etmeden tartışmaya her zaman razıyım.


    ayrıca sizin o hakaret olarak kullanığınız ibne kelimesine gelince.onlar kadar delikanlı olun yeterli.
    #72456 materialist | 11 yıl önce