kayıt

halk tv

  1. 1
    gezi parkı direnişi neticesinde popülaritesi tavan yapmış kanal. allahım Chp bu kanalı neden açtı ki diyordum, bu olaylarda baya işe yaradı. gelgelelim hala sadece sivilce kremleri ile bayrak seti reklamı var, olsun, bence gezi direnişinde gösterdiği tavır ile misyonunu yerine getirdi.
    #69161 gitbasimdanaysel | 11 yıl önce
     
  2. 2
    eylemlerin süresine bağlı olarak acun ılıcalının yeni programlarını sunmak isteyeceği kanal olacaktır. şaka bir yana olayları tüm gerçekliğiyle yansıtarak gönlmüzde ayrı bir yer edinmiştir.
    #69175 nefertiti | 11 yıl önce
     
  3. 3
    yayınında saatlerce redhack'i dinlediğim şu zor günümüzde olan biteni öğrenebildiğimiz kanal. diğerleri penguenleri tavşanları gösterirken halk tv'de eylemler vardı hep.
    #69176 originofsymmetry | 11 yıl önce
     
  4. 4
    yaşanan olaylar sırasında her şeyi bütün çıplaklığıyla ilk günden beri gösteren iki kanaldan birisidir. küçük bir kanaldır. belki iktidar yüzünden belki de zamanında pek izlenmediğinden saçma sapan reklamlar aldığı doğrudur. fakat şunu da unutmamak gerekir ki o günler de eskide kaldı. artık bundan sonra haberleri halk tv den izlerim. bu ona bir vefa borcumdur. gidip (bkz: penguen tv) yi izleyecek değilim.
    diğer bağımsız kanal da (bkz: ulusal kanal)dır
    #69180 calculus | 11 yıl önce
     
  5. 5
    Her ne kadar ulusal kanal ile birlikte olayları tüm çıplaklığı ile yansıtarak takdirimi kazansa da tarafsız olduğu söylenemeyen kanaldır. bu kanal vasıtasıyla chp açık ve net bir şekilde desteklenmektedir. keşke tarafsız olsaydı keşke ismi gibi halkın kanalı olsaydı dedirtendir.
    #69181 kamikaze | 11 yıl önce