kayıt

dincilerle tartışmak

  1. 1
    nafiledir. çoğunun kafa yapısı sabit ne yazık ki.
    #68326 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    başaranı bul getir elini öpelim. genelde sinir hastası olup çıkarlar.
    #68362 emr | 11 yıl önce
     
  3. 3
    "deniz yarıldı, ay bölündü, hatta kanıtı bile var." deyip yıllar önce yazılmış bir kitabı örnek gösteren insanla tartışmak gereksizdir. bunu deneyimleyip öğrenmek isteyenler yanlarında ağrı kesici taşırlarsa işlerine bir hayli yarar. zira "yahu kardeşim sorgula, aksi olabileceği ihtimalini düşün. niye ben müslüman bir ailede dünyaya geldiğim için cennete gideceğim eninde sonunda da, iyi bir insan olup olmadığına bakılmadan hıristiyan bir ailede doğan insan yanacak(mış)." dediğinizde...amaan, uğraşmayın sizi dinlemeyecek.net
    #68375 dreamer | 11 yıl önce
     
  4. 4
    sonucunda bir şey elde etmişsen şanslısındır, birini düşünmeye teşvik etmişsindir. yapın bunu onları ikna etmeye çalışın.
    #68420 antioch | 11 yıl önce
     
  5. 5
    kemalistlerle tartışmaktan daha kolay bir iştir...dinci dediğin adam allah kitap bilen imanlı halim bir selim insandır... ama kemalistler öylemi hırsından taşı kemirir ağzını açarsa leş gibi bira kokusu gelir...bu adamlarla nasıl tartışacaksın kafayı bulmadan???
    #68426 trolleybus | 11 yıl önce
     
  6. 6
    (bkz: ateistlerle tartışmak)

    (bkz: kemalistlerle tartışmak)

    (bkz: daha da gider bu böyle)

    taraflar kim olursa olursa birbirini dinledikleri sürece sıkıntı olmayacak durumdur. en azından karşındakini dinleyip saygı duyulmaya devam ediliyorsa faydalı biledir. ama şu bir gerçektir ki iki taraf da karşısındakini ikna edemez. ben şahit olmadım en azından. ikna etmeye çalışmamak en güzelidir.
    #68446 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  7. 7
    Müslüman Olduğunu İdda Eden Bu Güruha
    Müslümanmısın Diye Sorulup Akabinde
    Elhamdülillah Cevabını Aldıktan Sonra
    Say O zaman Otuz İki Farzı Diyerek
    Kısa Devre Yaptırıp Sesini Kesebilirsiniz

    Not: Burada Önemli Olan Üşenmeyip Otuz İki Farzı Ezberlemektir.
    #102211 NuriAlço | 8 yıl önce
     
  8. 8
    dindar dedigimiz kisi eger muslumansa, "dinden cikmanin cezasi nedir?" diye sorulur, karsi taraf "ölüm" deyince bunu destekleyip desteklemedigi sorulur. eger kisi desteklemiyorsa ya da en azindan yumusatilabilecegi kanaatindeyse "demek ki kutsal kitaptan secim yapabilecek, dogruyu yanlisi ayirabilecek mantiga sahipsin, oyleyse niye kitaba ihtiyacin var?" denilerek tartisma sonlandirilmasa da en azindan karsi tarafa dusunmesi icin bi sebep verilmis olur. yok eger bu emri destekliyorsa ufaktan kacmaniz gerekebilir.

    kokten bir hristiyansa karsinizdaki direkt dunyanin yasindan girebilirsiniz. bizimkilerin dini esnedi her bilimsel yenilige bir kulp buldular kitaptan sifrelerle cikardilar ama batili sapkinlarda bu yok. pes!
    #102221 dark matter | 8 yıl önce
     
  9. 9
    Her mantıklı soruya allah öyle buyurmuş diyecekleri için mümkün bulamadığımdır. Zaten sorgulayan ya da tartışmaya açık olan insanlar genel olarak ateist.

    İmkansız.
    #102223 feminist as fuck | 8 yıl önce