kayıt

devrimde türk bayrağı açılmaması

  1. 1
    yerine başka bayraklar açılıyorsa, (bkz: devrimde türk bayrağı açılamaması) kadar vahim bir durumdur.
    #68756 benaslindayogum | 11 yıl önce
     
  2. 2
    devrimde türk bayrağı açılmaması yoktur. devrimde pkk bayrağının açılması vardır. isteyen gelip türk bayrağını da açardı. kimsenin aklına gelmemiş anlaşılan.
    not: 2013 bahar şenliklerinde yaşananlardan bahsettiğimi varsayınız.
    bu arada o bayrak açıldı mı bilmiyorum fakat photoshoplu fotoğraflarını haberlerden gördüm.
    http://www.internethaber.com/pkkdan-yalan-fotograf-skandali-532694h.htm
    #68791 toprak adam | 11 yıl önce
     
  3. 3
    ilk olarak o pkk bayrağı devrimde gözümün önünde açıldı. (bkz: devrimde pkk bayrağı). ikincisi orada binlerce öğrenciden, binlerce vatansever geçinenlerden bir tane adam çıkmadı. kimse hop ne oluyor burda demedi, diyemedi. okulumuzun rezilliğidir bu olay, çok net söylüyorum. bir de son olarak, aklına gelmemesiyle alakası yok. bu okulda ben oraya türk bayrağı ile gitsem kolektiflerden tut da pkk köpeklerine kadar, sosyalist olacağım diye bir boktan anlamayıp da kürt milliyetçilerinin arkasına takılan binlerce öğrenci tepki gösterecek. isteyen seneye denesin bakalım açabiliyor mu açamıyor mu, yoksa aklına mı gelmemiş?
    #68807 rainman | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Devrimin girişinde zaten türk bayrağı var . Başka bayrakların açılması ayrı bir tartışma konusu ama böyle durumlarda türk milliyetçilerinin mağduriyeti oynaması çok komik duruyor , ezikçe bir hareket . utanmasa diğer ırklar bize tecavüz etti diycekler . yıllardır başkalarına zulm eden türk hükümetleridir kalkıp burda ezilen halklar gibi bayrak açılamıyor denmesi komik zaten odtü ile beraber türk bayrağı hergün asılı duruyor . Bu demek olmuyor ki pkk bayrağının açılması taraftarıyım sadece anlık primlerle basit ego tatmini yapan türk milliyetçileri oldukça sığ olduğunu düşünüyorum .