kayıt

şort ve mini etekle dolaşılamayacak semtler

  1. 1
    ankara için ulus başta gelebilir. bırak şortla mini etekle gezmeyi ben erkek başıma girmeye tırsıyorum. saçım uzunken bir defa rüzgarlıya gitmek zorunda kaldım sonra tövbe ettim. (bkz: yusuf yusuf)
    #64874 glorfindel | 11 yıl önce
     
  2. 2
    istanbul'da sultanbeyli. oraya kadar rahat gelirsiniz, sonra cebinizden çarşafı çıkarıp geçirin başınızdan *
    #64880 dreamer | 11 yıl önce
     
  3. 3
    istanbul avrupa yakası için gaziosmanpaşa, esenyurt, hacıhüsrev, karagümrük, sultangazi, tarlabaşı, çarşamba, güngören gibi semtler ilk aklıma gelenlerdir.
    #64882 cakmarolex | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Ankara'da özellikle etimesgut, sincan, mamak, ulus ve çevreleri.
    #64883 lefteris | 11 yıl önce
     
  5. 5
    ankara'nın bütün semtleri.
    #64952 moody | 11 yıl önce
     
  6. 6
    kocaeli sınırları içerisinde herhangi bir semt.
    #65145 originofsymmetry | 11 yıl önce
     
  7. 7
    modern türkiye'de olmaması gereken semtlerdir. ha tabi o türkiye de olmadığınızı çok rahat anlarsınız bir çıkıp dolaşsanız. neyse iyisi mi biz her yeri odtü sanalım *
    #65168 burocknroll | 11 yıl önce
     
  8. 8
    ankara nın hiçbir semtinin dahil edilemeyeceği yerlerdir. ankaraya bok atmak için denizi yok gibi klişe sözler üzerinden yürünülmesi daha mantıklı olcaktır. zira odtü den başka ankarada sadece kızılay ve bahçeliye içmeye gidip de ankara şöyle böyle diyen arkadaşların şortu eteği giyip bi keçiörene gittikten sonra konuşması gerekir
    #65175 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  9. 9
    keçiörendir. keçiören de sortu bırakın normal bir etek giydiğiniz de bile milletin sizi yiyecekmiş gibi bakması mümkündür. hele bir de kısa şort ya da mini etek giyerseniz ya halkın yoğun tepkisiyle ya da abazaların laflarıyla mücadele etmeniz gerekir.

    #65176 calculus | 11 yıl önce
     
  10. 10
    şort için ankara'nın hiçbir semtinde sorun yok ama mini etek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. nitekim mini etek giyip herhangi bir yerde dolaştığımda insanların bana alaycı tavırlarla bakıp güldüğünü farkediyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.

    not: erkeğim*
    #65226 galaxi90 | 11 yıl önce
     
  11. 11
    istanbul'da kadıköy,bostancı,beşiktaş,bebek,nişantaşı,beyoğlu,emirgan harici neredeyse her yer sakınca arz ediyor.gerçi ben geçen gün kadıköy'de kaşkollu,bereli,montlu,pantolonluyken hem fiziksel hem sözlü tacize uğradım.çok da fark etmiyor yani.
    #65463 noraluca | 11 yıl önce
     
  12. 12
    türkiyenin bütün semtleridir. bu ülkede dışarda bi tane mini etekli bulamazsınız yobaz cahil halk bütün şortlu mini eteklileri gördüğü yerde kılıçtan geçirir. yarın zorla üstünüze kara çarşaf da geçirir bu bağnazlar. bi an önce avrupadaki amerikadaki modern toplumun kutsal topraklarına kaçın özgür düşünen bireylerseniz yaşanmaz artık burda
    #65847 acrosstheuniverse | 11 yıl önce
     
  13. 13
    kıçını açmanın modern toplumların olmazsa olmazı olmadığını düşünen çoğu semt bunlar arasındadır. *
    #65852 dadada | 11 yıl önce
     
  14. 14
    eskiden kızılay denilebilirdi ama kızılay'da gözle görülür bir gelişme olmadığını söyleyemem. ama demem o ki maltepe civarlarında öyle dolaşmayın aman. malumunuz ruslar falan da var da yine de dikkat edin.