kayıt

jack daniels

  1. 1
    jack daniels, amerika'nın tennessee eyaletinin küçük kasabası lynchburg'daki, geleneksel tennessee viskisinin marka adıdır.
    jack daniels'in içki imalathanesini bulunduğu yerde kurmasının sebebi, kalker kaynağından çıkan suyun viski yapımı için çok iyi olmasından ve suyun kesinlikle demir içermediğindendir. daniel tarafından geliştirilmiş ve patenti şirkete ait olan, charcoal mellowing olarak adlandırılan kömür filtre yöntemi viskinin tipik lezzetini ve yumuşaklığını sağlıyor. bu filtreleme sürecinde viski, aşağı yukarı on iki gün boyunca, yaklaşık üç metre kalınlıktaki, imalathanede şeker akça ağacından üretilen odun kömürü tabakası üzerinden damla damla sızıyor.

    yani adamlar damıtma konusunun üstadı, yeni başlayanlar için tam da aranan tadı sunuyorlar. fazla yıllanmamış olmasına rağmen 12 yıllık black label yumuşaklığında bir viskidir, içilesidir efendim. aslında bourbon kategorisinde yer almasına rağmen tadı scotchlara benzer.
    #63785 navyflake | 11 yıl önce
     
  2. 2
    lynchburg, tennessee'de uretilen lezzetsiz * bourbon . kesinlike shot yapilmamalidir. illa shot yapacagim diyorsaniz chivas regal gibi tiriviri blended scotchlar tercih edilmeli...
    #101896 naproksen | 8 yıl önce
     
  3. 3
    mukayese edildiğinde Chivas Regal'in yanında "tırıvırı" kaldığı içilesidir.
    #101897 eblokkantini | 8 yıl önce