kayıt

lise yılları

  1. 1
    ergenlik çağına denk geldiği için çok sayıda ergen davranışa, ilk aşk acısına,ilk içkiye belki ilk sigaraya tanık olunan yıllardır.düşününce eğlenceli bir o kadar da güzel yıllardır.
    #62316 calculus | 11 yıl önce
     
  2. 2
    kabus dolu anılarla ve gerçekleştirilememiş hayallerle doludur. ergenlik dönemine denk geldiği için baya baya saçmalandığı dönemdir. insanların birbirini ezmeye çalışması, en ufak bir şeyi bile alaya almak gibi olaylar bu döneme rast gelir.
    #62358 herhaltamaydonoz | 11 yıl önce
     
  3. 3
    beynin vücuttaki en etkisiz dönemleri
    #67675 antioch | 11 yıl önce
     
  4. 4
    Tek kelimeyle özetlemem gerekse bu ''eğlenceli'' olurdu sanırım. Hiçbir zaman lisede popüler biri olmadım, gerek de yoktu zaten küçük bir lise olduğu için aynı dönemdeki hemen herkes birbirini tanırdı. Lise 1'de yaptığımız hareketlerle lise 4'te yaptıklarımız arasında neredeyse hiç fark yoktu, olgunluk bizim için sıkıcı ve gereksiz bir olgudan ibaretti. Buna rağmen çoğu şeyin farkındaydık tabii ki, sadece bu farkındalığı daha eğlenceli hale getirmenin yolunu buluyorduk bi şekilde. Öyle işte yani, güzeldi. Verimli değildi ama güzeldi.
     
  5. 5
    Sınıf günü diye adlandırdığımız muhteşem şeyi gelenekselleştirip haftada bir kısır vs yiyip yiyip sınıfça just dance yaptığımız, adeta memur gibi sabah gidip akşama kadar geyik yapıp evime döndüğüm mükemmel yıllar. Yalnız 11. Sınıfta platoniktim. Onlar zor günlerdi, kimseye de söylemeden mezun oldum gittim. hey gidi...
    #104030 calculuss | 7 yıl önce