kayıt

metu sözlük facebook sayfası

  1. 1
    username (facebook.com/username) alması gereken sözlük fasilitesi. "facebook.com/pages/metu-sözlük/124150464289924" gibi uzun ve akılda kalıcı olmayan bir linkin sözlüğü temsil ediyor olması üzücü.

    ayrıca, bu sayfanın yetkilileri beğendikleri entryleri paylaşıyorlar ve paylaşılanlar arasında hiç kendi entrymi göremedim. lütfen.

    edit: burocknroll uyardı, günün en çok oylanan 4 entrysi bir havuza kaydediliyor daha sonra bu havuzdan seçmeler sözlüğün facebook sayfasında otomatikmen yayınlanıyormuş.
    #56559 deneme beni | 11 yıl önce
     
  2. 2
    kanımca girdiler facebook sayfasında şu şekilde paylaşılmaktadır: burada artı oy alan bir girdi otomatik olarak paylaşılıyor.
    otamatikten kastım da bir artı oy havuzu var ve sırayla bu havuzdan paylaşılıyor.
    #56560 abonededi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    sistemin hergün o gün içinde kullanılan oylarla en iyi entryi belirlemesinden sonra bunu bir havuza kaydetmesi, ardından bu havuzdan günde 4 adet entrynin otomatik olarak paylaşılması şeklinde işleyen sayfadır. bir otomasyon sözkonusu olunca bazen sıkıntılar da çıkmaktadır.
    (bkz: sözlüğün facebookta abuk subuk şeyler paylaşması)
    (bkz: biz bu sistemi milyonlar kullanır diye kurduk)
    *
    #56606 burocknroll | 11 yıl önce
     
  4. 4
    https://www.facebook.com/metusozluk adresinde ikamet etmekte olan sayfa.

    arada güzel olduğu düşünülen entry'ler yayınlanıyor. ben de birkaç bin tl'lik toplu bir eft gönderdim burocknroll'a, 3-4 tane entry'm birden yayınlandı. ünlüyüm, cool'um, popülerim. fazlasıyla değdi. kampüste herkes beni tanıyor. bugün sarışın bir hatun yatma teklifi bile etti, daha ne olsun?
    #61966 stfu | 11 yıl önce