kayıt

26 temmuz 2013 iron maiden istanbul konseri

  1. 1
    şaka maka derken gerçekten gerçekleşecek olan konserdir lan.

    bjk inönü stadyumunda sıcak bir yaz akşamında, oh nefis.

    http://www.ironmaiden.com/tourdates.php

    hmm anthrax ve voodoo six ile birlikte hem de. güzeel güzeel.
    #61410 stfu | 11 yıl önce
     
  2. 2
    3 yıl falan önce olsa beni çok heyecanlandırıcak konser. ayrıca da setlistte dance of death yok, konsere gidicek olsam bunun için buruk giderdim.
    #72098 kikikismi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    kim ne derse desin benim açımdan mükemmel bir konserdi. maiden'ın poser tayfa tarafından bilinmeyen şarkıları vardı. kendilerinin hem lirik hem melodik olarak en sevdiğim şarkısı the clairvoyant ve moonchild'ı canlı dinleme fırsatı buldum. bir de önümdeki kıvırcık olmasaydı. üzücü bir çıkarırmım da var ki, 2011 de tekrar geleceklerini belirtip sözlerini tutan grup bu sefer hiç bir söz vermemiştir.
    #72205 divergent | 11 yıl önce
     
  4. 4
    dayak yemişe döndüğüm konser
    #72209 hacktor | 11 yıl önce
     
  5. 5
    gittiğime pişman olmadığım konser. setlist'i ilk gördüğümde yav şu şarkıyı çalacağınıza şunu çalın, bunu hallowed be thy name'le değiştirin, bir de rime of the ancient mariner çalın, nasıl setlist bu gibi açgözlü düşüncelerim olmuştu ancak phantom of the opera bile yetti açıkçası. gerek eddie olsun, gerek alevler ve koşturan bruce olsun, dört dörtlük bir performanstı. kafama takılan tek şey, voodoo six ve anthrax'takinin aksine ses sisteminin maiden'da biraz sıkıntılı oluşuydu. vokal ve bateri iyiydi ancak bas ve gitarların sesi biraz kısık geldi bana.
    bir diğer rahatsız edici unsur, kitlenin yaş ortalamasıydı. hal böyle olunca, maiden çıkana kadar ortalama iki şarkıda bir pogo ve çember döndü, müdahil olmamak için had safhada çaba sarf ettim, iki pogonun arasında bulduk kendimizi. bir de fiziken daha küçük ve pogoya girse vıcığı çıkacak arkadaşlarla sürekli yer değiştirmek zorunda kaldık. bir de küçük bir wall of death oldu. sen de konsere gitmişin pogo döndü diye rahatsız oluyorsun, tribünden izleseydin o zaman diyebilirsiniz. tabi metal konseri, normaldir olur böyle şeyler ama sürekli ve tehlikeli bir şekilde olunca insan tedirgin oluyor. dirsekle girenleri gördüm hatta bir ara, bir çocuğun da dudağı patladı.
    son değineceğim nokta içeride alkol veya sigara satışının olmamasıydı. resmen "siz buraya geliyorsunuz ama, sizi eğlendirtmemeyi de biliriz" gibi bir düşüncenin eseriydi bu, konu konserde yaş sınırının olmaması olsaydı bileklik uygulaması ile yine de satılabilirdi.
    eğlendim mi? eğlendim. eski arkadaşlarımla konser bahanesiyle buluştum, maiden'ı muhtemelen son kez canlı gördüm ve güzel bir gece geçirdim ama keşke yukarıda bahsettiğim keşkelerim de olmasaydı. sonuç olarak kahrolsun bağzı şeyler!
    #72229 originofsymmetry | 11 yıl önce