kayıt

ingilizce bilmek

  1. 1
    görecelidir. insanlar bir dili bildiğini iddia etmemelidir bence. tamam beş bin kelimeyi biliyorsun da bu dilde kaç kelime var haberin var mı? mesela "make" ya da "come" fiilinin tüm kullanımlarını bilmeyen biri ingilizce bildiğini iddia etmemeli.
    #60187 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    belki ancak ana dili ingilizce olan bir ülkede(ingiltere, y. zelanda, avustralya, abd ya da g. afrika) 2 yıl kadar bulunmakla mümkün olabilir.
    bakmayın bizim ukala gençlerimizin ingilizce biliyorum yea dediklerine. birçoğu yabancı birini gördüğünde dut yemiş bülbüle dönüyorlar.
    zaten bir dili öğrenmenin en kolay ve etkili yolu da gidip yerinde öğrenmektir. gençlerimiz şu aptal sistemde şu kadar dil konuşabiliyorlarsa yine zeki olduklarının bir göstergesidir bu.
    #60188 stfu | 11 yıl önce
     
  3. 3
    necessary but not sufficient condition
    #60230 evgeny | 11 yıl önce
     
  4. 4
    toplumun çoğu az çok ucundan bir şeyler bilir.burada önemli olan gerçekten ingilizce bilmektir. makale yazıp yazamadığın,ne kadar değişik kelime kullandığın,konuşurken ki anlaşılırlığın ve hızın önemlidir.yoksa yoldan yaşlı bir amca çevir sor ingilizce biliyor musun diye cevabı yes olacaktır
    #60249 calculus | 11 yıl önce
     
  5. 5
    "ana dilin gibi bileceksin!"
    #60274 hyena | 11 yıl önce
     
  6. 6
    annemin eve gelen her komşuya söylediği şey. 'benim kız da işte ingilizce okuyor, biliyor canım dili bilmezse nasıl okusun' *
    #74011 bussurubussuru | 11 yıl önce