kayıt

cidden mutsuz hissetmek

  1. 1
    tam da şuan içinde bulunduğum hal. bu ne hocam ne yiyesim var, ne içesim, ne izleyesim, ne çalışasım, ne uyuyasım, ne oynayasım, ne müzik, ne film, ne spor... ne boktan bi durum bu böyle.
    #59468 texyancy | 11 yıl önce
     
  2. 2
    bir dost,iki bira ve güzel bir muhabbetle çözülebilen,herkesin başına gelebilen bir durum.
    #59469 biqi | 11 yıl önce
     
  3. 3
    eşittir depresyon. zevk alamamaktır hiçbir şeyden. genelde sevgiliden ayrıldıktan sonra girilir depresyona ancak bir çok farklı tetikleyicisi vardır. not ortalamasıdır bokudur püsürüdür. üzer insanı depresyon. çekip gidesi gelir insanın. sebepsiz hüzünlenirsin. damar dinlersin ( arabesk olması şart değil). kendini daha çok üzmek istersin, çünkü daha dibe vurabileceğini düşünemez insan. o moddan çıkmak istemez. ya sürekli uyumak ister, zaman geçsin ister, ya da hiç uyuymamak ister. düşünceleri ve içindeki dertleriyle başbaşa kalmayı ister. lanet eder herşeye. yeni sayfalar arar. açabileceği yeni sayfalar. açmaya çalıştığı sayfaları beğenmez, açamadıkları yaralar o kişiyi. o kişi varya, o kişi... üzülür o kişi. çok üzülür hem de... hata üzerine hata bile yapar. içindeki anlamsız dert ve can sıkılması o kişiyi başkası haline getirir. üzer adamı, üzer.
    #59472 hyena | 11 yıl önce
     
  4. 4
    castin biber ve fanlarını gördüğüm andır.cidden mutsuz olurum,üzülürüm,kahrolurum,sonra bir sigara yakarım.
    #59488 noraluca | 11 yıl önce
     
  5. 5
    kolay çözülebilen bir durum kesinlikle değildir. acıdan zevk almak gibidir. eğer bu durumu yaşıyorsanız içinden çıkmak istemezsiniz, gittikçe kötüleşebilir. bazen tek çaresi sizi mutsuz eden şeyi unutmaktır. fakat bu kolay değildir genelde. yemeden içmeden kesilebilirsiniz. bazen yemek yemediğiniz günler olur.
    #59490 dadada | 11 yıl önce
     
  6. 6
    başlığı açan yazara 'gel bakim seni kim üzmüş, kıyamam yaa' tarzında bir dinleme seansı yapma isteği uyandıran başlık. mutsuz olmak da değil cidden mutsuz olmak. adam cidden mağdur. kıyamam yaa.
    #59493 benaslindayogum | 11 yıl önce
     
  7. 7
    dinlediğiniz şarkının bilinç altından bir şeyler çıkarmasının sonucunda hissettiğiniz duygudur. hatta mutlu olduğunuzu düşündüğünüz anda bile öyle bir parça girer ki, "niye üzülüyorum, noluyo ya :o" diyesiniz gelir. *
    #59508 dreamer | 11 yıl önce
     
  8. 8
    otuzbir sonrası olası durum
    #59730 kikikismi | 11 yıl önce
     
  9. 9
    Bazı insanların hayatınızdan siz hiç müdahale edemeden çıkıp gitmesi. Sizi doğrudan etkileyen bir çok şey üzerinde hiç bir söz hakkımızın olmadığını fark etmeniz üzerine yaşadığınız duygu.
    Sevdiğimiz şeylere karşı çok çaresiziz çocuklar.
     
  10. 10
    bir çok farklı nedeni olan, her insanı farklı etkileyen durum. kimi daha çocukluğundan beri yalnızdır, acı çekmiştir, zordur hayatı ondan mutsuzdur; kimi her şeye sahiptir ama yine de mutsuz hissediyordur. örneğin, Samuel Beckett amca, adam orta sınıf da olsa döneme göre iyi bir aileden, eğitimden geliyor ama " ı had little talent for happiness" diyor.

    yani kısaca değerli sözlük yazarı yoldaşlar, mesele bir şeye sahip olmak değil mutlulukta, yani amaan ne derdin var sağlıklısın şükür diyebilse insan keşke ancak olmuyor bazen. lan mutsuzum galiba deyip anlatacak, anlayacak kimse de bulamayınca alışıyorsunuz buna sonra mutlu olduğunuz anlar yabancı geliyor ve onlardan kaçıyorsunuz.

    mutusuzum sayın sözlük
    #99711 müteahhit | 9 yıl önce