kayıt

korku filmlerindeki klişeler

  1. 1
    (bkz: beni bırak sen devam et )
     
  2. 2
    kapıların kendi kendine ses çıkararak kapanması ya da kişi aynaya bakarken aynada korku figürünü görmesi gibi banal olaylardır.
    #59328 merwedeviance | 11 yıl önce
     
  3. 3
    şişman ve gözlüklüler önce ölür. iki kriterden biri yeterlidir hatta. sonra nerd'ler gider. onların arkasından da sarışın aptallar. bir de gruptan ayrılıp sevişmeye gidenlerden genelde erkek olan önce ölür. çünkü bu saydığım bir grup genç genelde onları uyaran yaşlı bir amcaya rağmen iti bağlasan durmaz yerlerde macera yaşamak adı altında kampa falan giderler. al sana bir sürü klişe. sırf bu malzemeden elli tane korku filmi yazarsın.
    #59347 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  4. 4
    ışıklar cızırb bızırb yaparak söner,acil arama yapılacağı sırada telefon sinyalleri aniden balatayı sıyırır
    #59401 noraluca | 11 yıl önce
     
  5. 5
    Dubleks ev olmazsa şeytan meytan gelmiyo.
    #74659 hallelujah | 11 yıl önce
     
  6. 6
    ses geldiğinde üstüne gitmek, "merhaba orada kimse var mı?" diye sormak. bunları yaparken cidden "bana sürpriz parti mi hazırladılar acaba" kafasında mı oluyorlar cidden?
     
  7. 7
    filmdeki başrollerin çok zor ölüp diğer karakterlerin çok kolay ölmesi. mesela katilimiz başroldeki seksi kızımızı sonunda köşeye sıkıştırır, aralarında 3-5 metre mesefa varken katil slow motion moduna geçer. yavaş hareketler, muhahaha şeklinde gülmeler, işte şimdi sonun geldi seni nalet olası sürtük gibi gereksiz uzatılmış konuşmalar derken esas oğlan gelir ve kızı kurtarır. oysaki katil diğer gereksiz elemanları inanılmaz derecede profesyonelce, adamların ruhu bile duymadan öldürmüştür.
    #74702 fenomenon | 11 yıl önce
     
  8. 8

    -- spoiler --


    Korku filmlerindeki kız : "Alt kattan bir ses duydum, hazır elektrikler yokken, şimşek de çakıyorken gidip bakayım da öleyim.Malım ben.


    -- spoiler --
    #74705 materialist | 11 yıl önce
     
  9. 9
    geçen izlediğim bir vine videosunda beyazlar ve siyahların korku filmlerindeki tepkilerinden bahsediyordu. Klişe şöyle: arkadaşını kaybedip, bir ses duyduğunda hemen sesin olduğu yöne gidip arkadaşını aramak.
    -
    -- spoiler --


    forget billy, billy's dead!!!!!!!..........


    -- spoiler --