kayıt

ilk öpüşme

  1. 1
    heyecan vericidir. kolay kolay unutulmaz.
    #59107 dadada | 11 yıl önce
     
  2. 2
    fazlasıyla ıslaktır.
    #59171 evgeny | 11 yıl önce
     
  3. 3
    fena tatlı bir his uyandırır. çok yumuşaktır
    #59203 hyena | 11 yıl önce
     
  4. 4
    öncesinde " bir kere yeter, ahh" sonrasında " daha ayrılalı 10 dk oldu ama seni özledim " dedirtir. bütün kötü, acı, üzücü, berbat fikirleri aklından o an için def eden mutluluk kaynağı, çoşkun duygu serüveni yaratıcısıdır.
    #59516 dreamer | 11 yıl önce
     
  5. 5
    hayatımdaki ilk sevgilim ve ilk buluşmamız...3d spidermana gitmiştik. ilk yarı yumulmuştum mısıra ikinci yarı yavaştan sarılmaya başladı.yanağımdan öpüyo arada gözlükler çarpışıyo falan.sinemanın içinde hava 18 derece benim vücut 40.daha bu işleri hiç bilmiyordum önceki gün youtube dan 'how to kiss boy so hot' videolarını izlemiştim ama practise sıfır.bi an sahneyi göremediğimi farkettim kafamıda hiç çevirmemiştim sonra dudaklarımın ucunda yumuşacık dudaklar anında dudaklarımı yok ettim, zorla ıspanak yedirilmeye çalışan bi çocuk gibi ağzımı kilitledim.sonra başımı kaydırıp omzuna koydum.eve gittiğimde duşa girdim tecavüz mod on çömelerek ağladım .bi daha ne ben mesaj attım ne o.çocuğa the worst kiss ever ını verdiğim için onu haklı kabul ettim bi ay falan ağladıktan sonra tabi.hiç mesaj veya arama teşebbüsünde bulunmadım acımı kendim çektim dışarıya cool göstermeye çalıştım.bu da böyle bi şey
    #86301 lowision | 10 yıl önce
     
  6. 6
    Henüz gerçekleşmeden ilerleyen zamanla kişinin üstünde hissettiği baskı doğru orantılıdır. Kediyle olmayaydı iyiydi.
    #86304 originofsymmetry | 10 yıl önce
     
  7. 7
    biraz french, biraz ıslak, biraz komik, fazlasıyla unutulmaz. maalesef her insanın sadece 1 adet sahip olabileceği bir şeydir.
    #86308 stfu | 10 yıl önce