kayıt

şafak pavey

  1. 1
    Cumhuriyet halk partisi'nde Doğa Hakları ve Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevini yürüten istanbul milletvekilidir. tekerlekli sandalyedeki bir arkadaşını trene bindirmeye çalışırken geçirdiği kaza sonucu sol bacağını ve kolunu kaybetmiş ve halihazırda protez kullanmaktadır. aktivist kişiliği ile tarihsel ve gündemsel olaylara tepkisiz kalınmaması gerektiğini göstermiştir. sivas madımak davasının yıldönümünde "kalbim sivas'ta yandı" ; gazeteci nedim gürsel ve ahmet şık'ın haksız nedenlerle gözaltına alındığı vakit "dokunan yanar" ; hesleri protesto için "imdat doğa" ve yine doğa katliamlarına karşı "doğa bize emanet" yazılı tişörtlerle tepkisini meclise, sokağa ve gündeme taşımaya çalışmıştır. 31 ekim 2013 tarihli "türbanlı kadın vekillerin meclise girmeleri" temelli meclis gündeminde yaptığı konuşma ile çok ses getirmiştir. tartışmaya açık noktalar barındırdığını not düşerek, pek çok kişi ve çevreler tarafından "yerinde" sıfatıyla nitelendirilen ve 'değerli' bir konuşma idi diyebiliriz. http://www.youtube.com/watch?v=l7ejCGkGoSo
    #76361 dreamer | 11 yıl önce
     
  2. 2
    keşke siyaset gibi kirli bir ortama girmeseydi dediğim güzel insan..
    #76364 respector | 11 yıl önce
     
  3. 3
    kadının dibi.
    #76371 materialist | 11 yıl önce
     
  4. 4
    başı kapalı bir vekil hakkında "başımı açarak bir daha kirlenmeyeceğim dedi" diye iftira atacak kadar da dürüst(!) biridir.
    #76373 fenomenon | 11 yıl önce
     
  5. 5
    akpnin siyasi türbanlı oyuncularından sevde beyazıt kaçar'ın "bir daha başımı açarak kirlenmeyeceğim" sözlerini mecliste söyleyebilecek kadar cesur kadın.

    yobazzers'ların sevmediği zat.
    #76376 capulcuvedat | 11 yıl önce