kayıt

odtü özel halk otobüsü seferleri

  1. 1
    1 şubattan itibaren 8 adet özel halk otobüsünün odtü - keçiören güzergahında sefer vermesi kabul edilmiş, diğer 10 otobüs içinse görüşmeler devam ediyormuş.

    bu otobüslerin a1 de güvenlik görevlilerini ezmeye kalktığını, hatta ezdiğini, hatırlarsak okul içinde yapacakları yada yapamayacakları ciddi anlamda tartışılır.

    şahsi fikrim bunların okul sınırlarına alınmamasıydı. ancak elden ne gelir.

    ayrıca okul içinde olması gerekenden fazla olan trafik bir nebze daha artırıldı.
    #57513 emmettbrown | 11 yıl önce
     
  2. 2
    ayrıntılı bilgi http://metuevents.com/ozel-halk-otobusu-seferleri/
    #57514 horohorin | 11 yıl önce
     
  3. 3
    okul içinde açılan bu özel halk otobüsü hattına olan tepkiyi göstermek için en geçerli yol o otobüslere binilmemesi olacaktır.
    #57527 dadada | 11 yıl önce
     
  4. 4
    açıkcası o videoları izlerken tiksindiğim şöförlerin otobüsüne binmek istemiyorum fakat şöyle bir durum da var koca metusözlük olarak da kınasak odtü için yeterli olmaz ve otobüsler tıklım tıklım dolar.417 kullanan biri olarak keçiörene 1.5 saatte anca varıyorum ve ister istemez o otobüslerin kullanılıcak tamamen dolacak. (bkz: bir şey yapmalı)
    #57548 calculus | 11 yıl önce
     
  5. 5
    son aldığım bilgileri sizinle de paylaşayım sözlük ahalisi
    bu odtü kapısına dizilen ve içeri girmek isteyen hatta bir kaç güvenlik görevlisinin ayağını ezen otobüsler sincan-odtü hattıymış. hatta sevgili melih başkanımız odtüde bir otobüsler için alan yapılmasını da istemiş. şimdiki odtüden geçen keçiören-odtü hattı da yoğunluğu azaltmak için kabul edilmiş. bölümleri dolaşmak zorundaymış ve odtü içinde ücretsiz ulaşımı sağlaması içinde uğraşılıyormuş. bunu da aklımızda bulunsun.tabi ben etrafın yalancısıyım.
    #58952 calculus | 11 yıl önce
     
  6. 6
    dün yaptığım bir konuşma sonrasında yeni bilgiler öğrendim ve sizlere de aktarmak isterim sözlük ahalisi.
    şimdi bu mavi halk otobüslerini kullananlar bilir. a4 kapısından girer bölümleri gezer sonra hazırlık çarşı ve tekrar a4 ten çıkar.
    gelelim konumuza. bu halk otobüsleri kkm nin önüne geldiğinde eğer ki içinde 3 4 kişi varsa sizi adamdan saymaz ve rektörlüğün önünden u dönüşü yapıp çıkıp gidicem der. siz ama bölümleri dolaşmayacak mısınız deseniz de iplemezler ve bildiklerini okurlar.baş güvenlik görevlisiyle görüştüğüme göre böyle bir şeye hakları yokmuş. diğer toplu taşıma araçları gibi içinde yolcu olmasa dahi güzergahı takip etmek zorundalarmış. eğer olur da sizin de başınıza gelirse. önce sözlü olarak uyarın olur da dinlemezse , saati ve otobüsün plakasını içeren bir dilekçeyle genel sekreterliğe giderseniz cezai işlem uygulanacakmış.
    aklınızda bulunsun hocam.
    #67948 calculus | 11 yıl önce