kayıt

hayatında hiç star wars izlememiş insan

  1. 1
    hiç bir şey kaybetmediğinden emin olması gereken insandır.
     
  2. 2
    hayatında hep bir şeyler eksik kalacak olan insandır
    #57366 e165440 | 11 yıl önce
     
  3. 3
    geçen yıla kadar bendim o. ki sen o kadar fantastik, macera, bilim-kurgu hayranıyım de ve onu izleme; olacak iş mi, değil dedim; üstüne üstlük gidip de sevgilime dedim ki "kap gel filmleri maraton yapacağız." 1. filmin 3d çıktığı döneme denk geldiği için güzel de oldu.

    efenim insanın bir şey kaybedip kaybetmemesi tamamen bu tarzdan hoşlanıp hoşlanmadığına bağlı. eğer bu tarza yatkınsa ben gibi; "ne duruyorsun?!" yok ben tarz marz anlamam diyorsa e izler izlemez, sever sevmez; çok da bir şey olmaz.

    Çekim sırasına göre 4-5-6-1-2-3 diye izlenir ki çok yakında buraya 7-8-9 şeklinde de eklenecek. zira çoğumuzun bildiği üzere george lucas star wars'u disney'e sattı. fekat çıkmamış candan ümit kesilmez, açıkçası hobbit 3 film olacak dediklerinde de hayal kırıklığı olmuştu benim için ama peter jackson şaheser yaratınca diğer iki filmi bekler oldum; star wars neden öyle olmasın?

    yok diyorsanız ki ben hikayeyi öğreneyim; tarihin en büyük spoilerını yemeyeyim; kim neden nasıl olmuş sürprizli gitsin; o zaman 1-2-3-4-5-6 diye izlesin * baya küfrederek, şaşırarak izlesin derim.

    bir başka bu tarz kaçırılmayacak film (bkz: back to the future)
    #57399 eksili pilav | 11 yıl önce
     
  4. 4
    gün gelir hepsini birden izler, izletecek biri karşısına çıkar.
    #57406 juno | 11 yıl önce
     
  5. 5
    adam gibi adamdır.
    #57424 justinhoyte | 11 yıl önce
     
  6. 6
    su ana kadar cıkıpta bir insan evladı dememiştir ki bosver ya izlemesende olur.izlemedim derim,naptın sen oha gıbı laflara maruz kalırım.hatta bir arkadasım bana senın gıbı varsa izlemeyen getir star wars gunleri yapalım sevaptır demişti.bisey demedim.
    #57434 koalaninalasi | 11 yıl önce
     
  7. 7
    ben oluyorum. aklıma bile gelmedi, uzun bir süre de izlemeyi düşünmüyorum.
    #57436 dadada | 11 yıl önce
     
  8. 8
    zekice bir tercih yapmış olan insandır.
    #57546 atletikadam | 11 yıl önce
     
  9. 9
    1. sınıfta yazdığı kız delisi diye "Sıtar Vors mu?! Aha aha bayılırıım!" gibisinden bi şey ortaya yumurtlayıp sonrasındaki üç sene kız yalan olmuşken ortada "Hee izledim, hee" diye dolaşıp sanki kimsenin sikindeymiş gibi hala yalanından ödün vermemeye devam eden kişidir. Durup da söyleyemez, "Star Wars ne amk cıv cıv cıv diye geçio tüm film" diye.
    #60932 ayiboan | 11 yıl önce
     
  10. 10
    eskiden, 5-10 yıl kadar önce olsaydı çok şey kaybeden bir insan derdim. ancak şu an için böyle bir şey diyemiyorum, çünkü artık hiçbir dost sohbetlerinde star wars konuşulmuyor, star wars sahnelerine ya da karakterlerine göndermede bulunulmuyor, izlemeyen hiç kimse "yahu nedir bu star wars?" diye merak etmiyor.

    belki serinin 7. filmi çekildikten sonra yeni nesil biraz merak eder de tekrar başlar star wars efsanesi.
    #60935 stfu | 11 yıl önce