kayıt

mutlu olmanın yolları

  1. 1
    kişiden kişiye göre değişen isteklere göre biçimlenen yollardır. ancak bir yoldan giderken, diğer yolu kaçırır insan. Şöyle söylemeliyim ki, ne yaparsan yap iki ucu boklu değnek.

    para kazanmak için sağlığından olursun, iyileşmek için para ödersin.
    #49991 borasaban | 12 yıl önce
     
  2. 2
    bulan kişinin mutlu olmasını engelleyendir.çünkü farkındalık insanları hayatın ne kadar boş olduğu konusunda bilinçlendirir.bu yolu (eğer varsa) bilen kişi zaten mutlu olamaz, en fazla huzurlu olur.

    diğer bir bakış açısıyla da andan ana tanımının değiştiğini söyleyebiliriz.

    *
    #50061 dadada | 12 yıl önce
     
  3. 3
    elimize verilmiş tek hayatı yaşamayı öğrenmek.
    #50062 ilgimicekmedi | 12 yıl önce
     
  4. 4
    karmaşık yollardır. çeşitli basit yöntemlerden bahsedilir bu konu hakkında. o zaman neden hala mutlu değiliz bilemiyorum. sevdiğim angry birds çoraplarımı giysem bile mutlu olucam onlara göre. bağıra bağıra şarkı söylesem mutlu olucam. bitter çikolatamı yediğimde, hatalarımı kabullendiğimde, uyuduğumda, erken uyandığımda, çiçeklerle ilgilendiğimde , bla bla bla. bir yöntemmiş gibi, saçma bulduğu bir hayatı nasıl bu kadar pozitif karşılar ki insan? şu an çözemedim. erken kalkıp angry birds çoraplarımı giyip bitter çikolatamı yerken bağıra bağıra şarkı söylicem . belki çözebilirim . *
    #90215 nihil | 10 yıl önce
     
  5. 5
    mutlu olmaya çalışmamak.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    eskiden çok şen şakrak biriydim. ne zaman daha mutlu olmak için yeni arayışlar içine girdim işte o zaman mutsuz olmaya başladım.
    #90327 fenomenon | 10 yıl önce
     
  6. 6
    Mutlu olmanın yolları adlı başlığı görmezden gel..
    #91568 psychomatic | 10 yıl önce