kayıt

rap dinleyenlerin toplum tarafından hoş karşılanmaması

  1. 1
    çoğu insanın ergenlik çağlarında rap müziğe merak sarması yüzünden her rap dinleyene ergen veya ergenliğini atlatamamış gözüyle bakılması bu duruma iyi bir örnektir. ayrıca son zamanlarda ortaya çıkan "arabesk rap" kavramı yüzünden her rap müzik dinleyeni "depresyon stayla" hayranı gibi değerlendiriliyor.son olarak şunu söylemeliyim ki rap müzik ergen işidir diyenlere cevap olsun ülkemizde rap müzikle uğraşan 25-30 yaşlarında ve üstünde pek çok insan var(saian, karaçalı,sagopa kajmer-desteklemesem de- , fuat, ceza...).yurt dışından da bildiğim tek örnek: eminem şu an kırk yaşında
    #49434 dadada | 12 yıl önce
     
  2. 2
    bilincsiz dinleyicilerin ve bir donem surekli kufur eden, bos ve anlamsiz kelimeleri hizli soyleyenlerin rap muzigi ele gecirmesinin sebep oldugu durumdur.
    #49435 kutsal kereste | 12 yıl önce
     
  3. 3
    hayatını dinlediği müziğin klibiymiş gibi yaşayan her insanın karşılaşabileceği durumdur. özellikle müziğin giyime yansıması en fenasıdır. judas priest dinleyen kişi kakmalı deri bileklikler taktığında nasıl "satanik" diye yaftalanıyorsa, içine kendi gibi üç adamı alabilecek bi pantolon giyen rap müzik dineleyen arkadaşımız da "cık cık" ların "nıç nıç" ların içinde boğulacaktır.
    #49441 chronzon | 12 yıl önce