kayıt

galatasaray lisesi

  1. 1
    mekan itibariyle; türkiye nin en iyi iki lisesinden biridir. biyoloji laboratuarında yerden tavana kadar uzanan bir piton yılanı derisi bulunur. odaların isimleri hem fransızca, hem türkçe dir. eğitim süresi 5 yıldır. ilk sene fransızca eğitimi verilir. müdürünü galatasaray üniversitesi rektörü atar. konferans, toplantı salonlarında inanılmaz bir ambiyans vardır... çünkü kusursuz görünmenizi sağlayan bir ışık sistemiyle donatılmışlardır...
     
  2. 2
    lise giriş sınavında kapısından döndüğüm için fazlasıyla üzüldüğüm okuldur.
    #12126 burocknroll | 14 yıl önce
     
  3. 3
    lise giriş sınavında matematikten yaptığım -1 küsür netle beni almamasına şaşırdığım ve üzüldüğüm okul. galatasaray'ımdan da tiksinmiştim o sıralar
    #12150 mcevely | 14 yıl önce
     
  4. 4
    nedense aklıma hıncal uluç u getiren okuldur. bi de mason davası var ama doğruluğundan emin olmadığım şeyler hakkında konuşmaktan çekiniyorum sözlük.
    #12160 endingunplanned | 14 yıl önce
     
  5. 5
    gizli bir girişi olduğunu tahmin ettiğim okul. istiklal caddesine bakan dev bir kapısı var, ama o kapı açılıp kapatılmaz her gün her gün. öğrencilerin nerden girip çıktığı hem bir merak konusu olmuştur benim için.
    #25008 lilith | 14 yıl önce
     
  6. 6
    kocaman kapısının hemen sağında ufak bir kapısı olan okuldur. öğrenciler genelde o ufak kapıyı kullanırlar. (sözlüğü foruma çevirme girişimi vol1: sevgili lilith o kadar da gittik yandaki kapıyı görememiş olman şaşırtıcı)
    #25026 hampartzum | 14 yıl önce