kayıt

ücretsiz dağıtılan ders kitapları

  1. 1
    akp hükümetinin başlattığı kampanyadır. kendi ideolojisini kitapların içine sokuşturmuştur. ayrıca içindeki akp el ilanlarıda çok iyi düşünülmüş tebrik ederim kendilerini.
    #42541 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  2. 2
    bence israftır. eskiden kullanılan kitaplar alt dönemdeki öğrencilere verilirdi şimdi sokağa atılıyor.
    #42546 herhaltamaydonoz | 13 yıl önce
     
  3. 3
    kullanıldığını hiç görmedim hele de ortaokul ve lisede.
    #42589 benaslindayogum | 13 yıl önce
     
  4. 4
    şimdi gerçekleri konuşmak lazım o kadar da faydasız kitaplar değil bunlar lise boyunca hiçbirini kullanmadık demek yalan olur her yıl ısrarla islam kültürü ve onun baskıcı rejimi dersi*nde bedava dağıtılan kitaplar kullanılırdı bizde. kitapta ısrarla belirtilen ve öğrendiğim kadarıyla sunnilik süper birşeymiş. alevilik, hristiyanlık, musevilik, budizm falan kaka, pis, kötüymüş.
    #42591 w4rdoom | 13 yıl önce
     
  5. 5
    sene sonunda muhtemelen yakılan veya öğrencinin tuvalet kağıdı olarak kullandığı kitaplardır. ne de olsa bedavadır, türk toplumu bedava kazanılanla ne yapılacağını elbet bilir
    #42604 svchostexe | 13 yıl önce
     
  6. 6
    halkın tük kesimlerinden belirli oranlarda* toplanan vergilerle hükumet tarafından alımı yapılmış ve her öğrenciye verilen kitaplarıdır.
    sosyal devlet olmanın gereği olarak yapıldığı iddia edilen eylemdir. bu ve benzeri eylemler, halkın beğenisini kazanır, zira halk için yapıldığı görülür.
    bizim halkımızda beliren "her şeyi devletten bekleyen halk" olgusunun oluşmasına sebebiyet verir. böylece paternalist devlet * kavramı ortaya çıkar. bu sürecin sonu boktur. zira insanları tembelleştiren uygulamalar zincirini başlatır. toplumu bireylerden oluşturmaktan ziyade çocuklaştırma süreci başlar. zaman içerisinde insanlar birey olma iç güdülerini kaybederler ve devletin kendileri için bir şey yapmasını beklerler.
    #68767 toprak adam | 11 yıl önce
     
  7. 7
    sakladığım tek yanı başındaki bayrağımız, marşımız ve atatürk resmi olan kitaplardır. *
    #73924 bussurubussuru | 11 yıl önce
     
  8. 8
    hazırlıkta da kitap fonu diye verilir. iki kurun kitaplarını beleşe getirip advanced kitabını da olgunlardan almıştım. pişman değilim.
    #96920 hüseyin gözleme | 9 yıl önce