kayıt

kedi

  1. 16
    herkesin sahip olması gereken bir varlık.ninnilerinden ve masajından çok memnun kalırsınız.feci iyi topçudur.sempatik başyapıt.onsuz hayat depresyona sürükleyebilir.
    (bkz: kedileri sevelim )
    #91889 ayrikvadili arwen | 10 yıl önce
     
  2. 17
    ara sıra trafoya kaçan tipleri de vardır. ayrıca ne yazıkki alerjim olduğundan aynı ortamlarda bulunamadığım hayvandır..
    #91897 newjazz | 10 yıl önce
     
  3. 18
    kampüs kedileri ve diğer kediler olarak ikiye ayrılır. biri kendini sevdirir öbürü tırmalar.**
     
  4. 19
    inşaat mühendisliği kantinini mesken tutmuş hayvanlardır.
    bilirsiniz bu hayvanları seven çok kişi var ve bu kişiler dışarıda oturdukları zaman elindeki yiyecekten bu hayvanlara da veriyorlar hatta birlikte falan yiyorlar işte.
    hayvancağızlar da baya alışmış bu duruma. adeta mafya gibiler.
    harbi gözlemliyorum. çete gibiler mübarek. önce biri yaklaşıyor masum masum bakarak miyavlıyor, eğer terslersen fazla üstelemiyor çünkü daha 2 adım bile atmadan bir diğer arkadaşı geliyor. tam ondan sıyrıldım derken bir başkası geliyor. yani demem o ki istesen de istemesen de bir şeyler vermek zorunda gibi hissediyorsun.
    (bkz: kedi canını senin)

    ha unuttum sahi, bu hayvanlar kütüphaneye de giriyorlar.
    bir gün sabah yine kütüphaneye gitmiştim. şekersiz kahvemi ve gazete bölümünden gazetemi alıp sesli bölümün hemen dışında yer alan vending makinelerinin yanındaki kırmızı koltuklara oturdum.
    hava soğuk olduğundan montumun şapkasını giymiştim.
    neyse işte arkamdan sürekli bişeyler oynaşıyor gibi. allah allah neki acaba bu dememe kalmadan bir de baktım kedi çıkmış kanepeye, üstüme çıkmaya çalışıyor. neyse ki durumu kazasız bir şekilde atlattım.
    #91909 fenomenon | 10 yıl önce
     
  5. 20
    Üç senedir sahip olduğum evimin neşe kaynağı..evde beslicekseniz iyi bir mama,sıcak bir ortam ve şefkatle çok iyi sonuçlar alabilirsiniz..
    #91947 psychomatic | 10 yıl önce
     
  6. 21
    ilk yerli tasarım programının adıdır.
    (bkz: kedicad )
    #91981 mechanil | 10 yıl önce
     
  7. 22
    (bkz: kedicad)
    (bkz: şerefsizim benim aklıma gelmişti)

    ponçik bir hayvan olmakla birlikte tarafımca çok da güzel bir program adı olarak görülmüş, bundan yıllar yıllar önce bir program yazılmakta iken isminin kedi konulması konusunda ısrar etmiş, programın yazılmasına da yardımcı olacağımı belirtmiştim. yapmadılar, yazmadılar *

    #94001 bluefairy | 10 yıl önce
     
  8. 23
    harika bir olay. 4 bacaklı ve olabildiğince şımarık, şayet canı sizi görmek istemezse saklandığı yerde siksen bulamayacağınız bir olay. hayvan diyemiyorum, çünkü mesela bizimki evde krallığını kurdu ve terör estiriyor. normal bir -hayvan- evde krallık kurup terör estirmez bence, yapmaz; gerekli, niteliklere sahip değil. ayrıca biz kedi diye aldık kendisini; fekat ambulans sireni çıktı, her sabah kendisi uyanınca tüm ahalinin uyanmak zorunda olduğunu aksi takdirde aç ve -daha kötüsü- ilgisiz kalacağını bir şekilde -tüm çabalarımıza rağmen- fark etmiş.
    her sabah yüzüme tokat atıyor, size her sabah ke-di-to-ka-dı ile uyanıyorum diyorum, bunu yapıyor.
    şimdi bir köpek sahiplenmek istiyoruz, ama korkuyoruz. çünkü ikiye bölünen ilgimiz kedimizi kendinden geçirip sıradışı işler yapmaya zorlayabilir. köpek sahiplenmek istiyoruz fakat kedimiz onu yer diye korkuyoruz.
     
  9. 24
    beni çileden çıkarsa da evdeki tek dert ortağımdır. ne çilemi çekmediği ne dert dinlemediği kaldı yavrumun. alt komşu da her gün küfrediyor bunun sesleri yüzünden kesin.

    emeen.

    #103373 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  10. 25
    budur. adasadsdf

    http://teleizle.com/izle/arkadasini-merdivenden-atan-hain-kedi
    #103407 feminist as fuck | 8 yıl önce
     
  11. 26
    mükemmel canlılar. bazen aklım almıyor saçma sapan ufak şeylerin nasıl her biri bu kadar küt ve bebek olabilir diye. her gün yurttan çıkıp derse gidene kadar yolumu uzatmamın, kendilerini sevmeden günümü bitiremememin, ellerimin tırmık izi dolu olmasının sebebidirler. kendimi tutamayıp gıcık edene kadar sevdiğim öptüğüm için bi yerden sonra ısırıp dövüyorlar ama değer.

    hele medikonun orada bi tane var ki uzaktan koşarak geliyor beni görünce hemen omzuma oturuyor bazen gözlerim doluyor bu sevgiden :'( şimdi medikonun bir kısmı yıkıldığı için inşaat gürültülerinden kaçıyor sanırım, bir haftadır görmüyorum bile. gel buraya tombiş :(
    #104769 dark matter | 4 yıl önce
     
  12. 27
    önceki entrydeki bebeği buldum sonunda, yanağımı ısırdı. tatlılığını capture edemediğim iki tane fotoğrafı da bırakıyorum...

    https://imgur.com/a/EeuDmQw
    #104773 dark matter | 4 yıl önce
     
  13. 28
    sen istediğinde değil, o istediğinde sevilir * .
    #105079 bilweb1 | 2 yıl önce