kayıt

muammer kaddafi

  1. 1
    libya'nın 42 yıllık diktatörü. halkın üzerine hardal gazı ile saldırmasından endişe edilen devrileyazmış adam. şöyle bir konuşma yapmıştır iki gün önce, ibretlik:

    http://www.swfcabin.com/swf-files/1298618671.swf
    #37507 hao jiu bu jian | 13 yıl önce
     
  2. 2
    diktatör.
    konuşmasında libya yerine 'kaddaifinin ülkesi' kalıbını kullanan ruh hastası
     
  3. 3
    dün itibariyle vahşice linç edilmiştir. öldürülme şekliyle aslında ne kadar haklı bir adam olduğunu dünyaya ispatlamıştır. arap baharıymış peeeh çöllerde yanıp kavrulun inşallah koduğumun yamyamları.
    #47750 swedish hearts | 13 yıl önce
     
  4. 4
    dün itibariyle yakalanmış ve oğluyla beraber işkence edilerek öldürülmüştür. libyalı muhaliflerin ne menem yaratıklar olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. yok efendim demokrasi için savaşıyorlarmış yok efendim arap baharıymış.. daha kendi vicdanına demokrasinin ne demek olduğunu anlatamayan mahlukatlar kaddafiyi öldürmekle demokrasiye ulaşacağını sanıyor.bahaneleri de hazır kaddafi onlara çok işkence etmişmiş.ulan beyinsiz şimdi senin ondan ne farkın kaldı.neyse şu batılı ipneler de bir petrolünüzü alsın ben ondan sonra görecem sizi acınızdan gebereceksiniz kendi pisliğinizi yersiniz artık.ama size müstehak.allah bildiği gibi yapsın.
    #47754 kamikaze | 13 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: arap baharı)
    #47969 abonededi | 12 yıl önce
     
  6. 6
    Olmeden once dunyanin en zengin liderleri arasindaydi.
    #88779 hint fakiri | 10 yıl önce