kayıt

doğum gününün tatile denk gelmesi sorunu

  1. 1
    sömestrde doğmuş bir yazar olarak çok dertliyim. ha sanılmasın ki pasta kesmek mum üflemek doğum günü muhabbetlerine katılmak zevk aldığım bir şeydir. aksine doğum günlerinden mum üflenip pasta yenir yenmez kaçarım. sorun şu ki güzel sözlük herkesin doğum gününe katılıp gerekli gereksiz herkese hediye alıp da sıra bana gelince "facebook duvarı"ndan doğum günü kutlaması hiç hoş olmamaktadır. yakın çevre yanındadır her zaman unutmazlar ama gene de ne bileyim. dertlendim akşam akşam sözlük.
    #35778 lala | 13 yıl önce
     
  2. 2
    bir diğeri için:
    (bkz: doğum gününün final haftasına denk gelmesi sorunu)
    #35779 burocknroll | 13 yıl önce
     
  3. 3
    sevgili durumu varsa daha iyidir, partiye herkes gelir güzel geçer. Yoksa içten içe kan ağlayarak "biz zaten kimseninkini kutlamıyoruz ki" moduna girersin.
    #62526 ayiboan | 11 yıl önce
     
  4. 4
    ilkokulda büyük bir sorundu. arkadaşların doğum günü yapılır sınıfta, pasta gelir, anne baba gelir,doğum günü çocuğu ilgiden kasılır, ayrı bir muamele görür o gün sonuçta. senin doğum günün yazınsa yaşayamazsın işte bunu, çünkü yazları sınıf arkadaşları dağılır kimisi yazlığına, kimisi babaannesinin anneannesinin yanına gider. sana düşen de maaile pasta keserken, ailenin küçük veledi mumu senden önce üfleyince olgunluğunu korumaktır.
    #62902 homo sentimentalis | 11 yıl önce
     
  5. 5
    (bkz: doğum gününün hem yaz tatiline hem de ramazana denk gelmesi )
    #70754 materialist | 11 yıl önce