kayıt

hangi ünlü değilsiniz

  1. 1
    "hangi ünlüsünüz", "hangi sanatçısınız", "hangi dahisiniz" türevi testlerden ve bu testlerle kendini bulmaya çalışanlardan gına gelen şahsımın sizlere son hizmetidir.

    test-mest yok, sonuçları direkt veriyorum (kıymetli zamanınızı gasp eder miyim hiç sevgili kalem dostlarım):

    beyler: brad pitt, david beckham, ian somerhalder, kıvanç tatlıtuğ değilsiniz. kadınlar en çok sizin bu özelliğinizi falan sevmiyor. çok büyük ihtimalle öküzün de tekisiniz. zengin de değilseniz ve yine de bala-göte bulduğunuz bir manitanız varsa, "ben daha iyisini bulurum bunun" diye ayrılmadan önce iki kere düşünün.

    hanımlar: sizler de maalesef bir candice swanepoel, megan fox, efendime söyliim bir christina hendricks değilsiniz. (belki hadise olabilrsiniz. eğer öyle iseniz telefon numaram 05.......) etrafınızdaki erkeklerin varlığı, neredeyse gözle görülebilecek kuvvetteki auranızdan kaynaklanmıyor. o arkadaşlar, ülkedeki yüksek abazanlık seviyesinden dolayı oradalar. böyle bir ortamda bile yalnız kalmayı başarabilmenizin sebebi mükemmeliyetçi olmanızdan ziyade basit bir getiri-götürü analizi yapan erkeklerin tamamının harcayacağı çabaya değmeyeceğiniz sonucuna ulaşıyor olması.

    bu tarz, aslında sizi 3-5 kategoriye ayırıp basitleştiren testleri yapıp çıkan sonuçlardan mutlu oluyorsanız, hayata kısa bir ara verip kendi muhasebenizi yapın. yaşadıklarınızdan size ne kalmış, gözden geçirin. başkalarına benzeyerek değil, kendinizi gerçekleştirerek mutlu olabilirsiniz.
    #97427 Sweeny Todd | 9 yıl önce
     
  2. tümünü gör