kayıt

metu sözlük writeshow programı

  1. 1
    an itibariyle yayına soktuğum show programıdır.

    merhaba okur-yazar insanlar!

    metu sözlük writeshow programı, deneme yayınına şu an itibariyle başlamıştır.

    araya reklam almayacağız; hem buradaki kitle olarak tüketim odaklı kültüre tepkili olduğumuz için, hem de zaten kim reklam versin buraya zaten, değil mi sevgili okurlar?

    bu arada, sık sık sizlerden gelen mesajlara da yayında yer vereceğiz. küfürler, hakaret içeriği taşıyan metinler sansüre uğrayacaktır, başa bela almak istemiyoruz. ayar vermek ise serbesttir, sadece ayar vericem derken ayar olmamaya dikkat edelim. malum, sözlük ortamında zemin her daim cilalıdır.

    şimdi bakalım gündemde neler var? sol frame'i şöyle bir tarayalıııımm..."hoşlanılan kıza mesafeli durmak". evet. sözlük erkekleri hoşlandıkları kızlara mesafeli mi duruyorlar? yakınına gelmeden nasıl hoşlandınız kızdan sevgili yazarlar?

    evet, hattımızda reseptör bey var. buyrun reseptör bey, hoşlandığınız kıza neden mesafeli durursunuz?
    - selamlar sweeny. iyi yayınlar dilerim öncelikle. valla abi, kız çok güzel olunca ufak bir çekingenlik oluyor. bir de heyecan geliyor insanın üstüne, salakça birşeyler söylerim korkusu ile muhabbetten kaçınmak için mesafe koyuyorsun arana.
    + normal hayatta kendine güvenen bir insan mısındır reseptör?
    - normalde kendime güven problemim yoktur pek abi. dosta güven düşmana korku salarım. 100 metreyi 10 saniyede koşarım.
    + ouuu...atletik bir arkadaş. ama kız peşinde koşarken faydası olmuyor anlaşılan.
    - peşinde koşarken olmuyor, ama kaçarken çok faydasını gördüm.
    + nasıl yani?
    - ortaokuldayken kızların tokasını çekip kaçardım. bir seferinde kızın erkek arkadaşı lise kısmında okulun basket takımının pivotuymuş. hızlı koşmak çok işe yaradı o vakit.
    + fenaymışsın. neyse, seni teşekkür ederek uğurluyoruz reseptör. iyi akşamlar.
    - iyi akşamlar abi, iyi yayınlar.

    evet arkadaşlar, çekingenlik... olmasa daha iyi olur tabii. ama kimse anasının karnından kazanova olarak doğmuyor neticede değil mi? pratik mükemmelleştirir derler sevgili okurlar. aslında mükemmelleşmek gerekiyor mu, orası da ayrı muamma. kız tavlamak için samimiyetsiz bir mükemmel yazış rutini geliştirmek mümkün mü? kızlarımız bu numaraları yer mi? onlardan da mümkünse görüş alalım.

    evet, mesajla ulaşan bir arkadaşımız var - orjinalsemerci demiş ki: "hoşlanılan kız halihazırda arkadaş ise daha yakınlaşmaya çalışığ mevcut yakınlığı da bombok etme korkusu" evet, bu gerçekten tıp literatürüne geçmiş bir hastalıktır, tüm erkekler hatta muhtemelen kızlar da iyi tanıyacaktır bu korkuyu. hepimiz yaşadık bu korkuyu, ve sonra kabusa döndü: arkadaşımız olan plantoniğimizi yanımızdan alıp götüren birisi peyda oldu! yaşamadım diyen yalan söyler.

    evet, kısa bir şiir arası verelim, daha sonra yayınımıza devam edeceğiz.

    "gözlerin gözlerime değince
    felâketim olurdu ağlardım
    beni sevmiyordun bilirdim
    bir sevdiğin vardı duyardım
    çöp gibi bir oğlan ipince
    hayırsızın biriydi fikrimce
    ne vakit karşımda görsem
    öldüreceğimden korkardım
    felâketim olurdu ağlardım"
    #94078 Sweeny Todd | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör