kayıt

odtü apaçileri

  1. 4
    benim bu.
    aslında odtü'lü falan değilim, ygs'DE bırak odtü'yü tutturmayı barajı geçecek puanı bile alamadım ki lys'ye girebileyim.
    ankara doğumluyum. ama ailem, ebeveynlerim çorumlu. çankırı veya yozgat da olabilir tam hatırlamıyorum. (zaten ikisi de teyze çocuğu)
    bir tane şahin'im var, 94 model. özellikle yaz aylarında kazandığım paraları babama veriyorum ama artırbildiklerimle modifiye yapıyorum. saçlarım biraz kısa ama biraz da uzun. dünyada en sevdiğim şey de jöle. şu anda mesela saçlarım o kadar güzel ki, görmelisiniz.
    dört yıllığı tuturamayınca babam ve annem bana çok kızdı, şu anda sincan'da bizim eve yakın bi yerde açıköğretim kursuna yazıldım, nasipse dört yıl sonra bu vakitler üniversite(dört yıllk) mezunu olacağım, hem de diplomamda hiçbir yerinde açıköğretim falan yazmayacak, bildiğin normal üniversite mezunu olacağım yani.
    bu sözlüğü de face'de keşfettim, benim gibi ortak ilgi alanları olan(modifiye arabalar, dofaş candır gerisi heyecandır, lhiseli khıslar atéşhli, asgın tuğhche vs) bir yazarla tanıştım, buranın sahibiymiş hatta, iyi bi çocuğa benziyor, dedim stfu sen yaz burada. işte o gün bugündür arada şahin'imi de alıp 20 liralık orogaz alıyorum etimesgut'un ordaki aygazcıdan, sonra odtü çıkış kapısına geliyorum, oradan güsel kıslar oluyor hep, bakıyorum onlara. odtü'lü oldum yani o gün bugündür resmen ben de. öyle işte.

    bu arada face'de yeni bi sayfa yaptım kendime, angara yaralı yüreq apaçi stayla adıyla, beğenirseniz de ayrıca memnun olurum.

    saygılar, sevgiler..
    #86083 stfu | 10 yıl önce
     
  2. tümünü gör