kayıt

odtü'de tahrik eden heykeli akit tespit etti

  1. 1
    odtÜ'de kayıt zamanı eşimden dostumdan duymuştum, bana demişlerdi "odtÜ ahlaksızlıklar yuvasıdır, yurtlarında fuhuş yapılıyor, merdiven altlarında çocuk düşürülüyor" diye ama inanmak istemedim. dedim, o kadar da değildir.

    velhasıl ben abilerimin, ablalarımın izniyle odtÜ matematik bölümü öğrencisi olarak bölümümü ziyaret etmek istedim ama gördüklerime inanamadım!memeleri açık bir heykel! tövbe dedim bu kadar olmaz dedim bir hoş oldum... sonra sordum soruşturdum bu heykelin hikayesi nedir diye.

    vakti zamanında bir kız öğrenci matematik bölümünü başarıyla bitirmiş hem de 4 sene değil 3 senede. ancak bu kızcağız odtÜ'nün ahlaksız geleneklerini bilmezmiş. her sene okulun en başarılı kız öğrencisi memelerini açmaya ve okulda öyle dolaşmaya zorlanırmış... yani bize bugün başörtünü aç diyorlar yarın öbür gün neler isteyecekleri ortada... bir de utanmadan gitmişler bunun heykelini yapmışlar..

    sağolsun habervaktim haberini yapmasa yarın öbür gün boş bulunup heykele falan yaslanabilirdim... var öyle demeyin mübarekler var... Çok affedersiniz ama heykeli elleyenler mi dersiniz yaslanarak fotoğraf çekenler mi dersiniz, neler neler var...

    ben çok utandım, odtÜ'deki bu ahlaksızlıklara bir çözüm bulunsun. heykelin memeleri kapatılsın. zaten cc heykelinde de kızlı erkekli bir temas söz konusu, ona da el atılmalı. rektör artık üzerine düşeni yapmalı.

    haberini yapan yeni akit'i kutlarım. sapıklığını gazeteden duyuracak kadar dürüst olmak önemli bu devirde.


    edit: herhalde yeni akit gazetesinin burada fanları var eksilemeye başladılar bile.canınız sağolsun pampalar
    #74949 materialist | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör