kayıt

bekaret

  1. 19
    bekaret bir zar'dan ibaret degildir, adindan belli olucagi gibi cinsel acidan el degilmemis olmaktir. bekaret bazi abazanlari dusundugunun aksine, erkekde de vardir ve ilk sevisme/surtusme/hatta masturbasyon'da bozulur. bekaret bir zar degildir, fiziksel birsey degildir, bekaret mental bir kavramdir. bekaret insanlarin genclik(universite vs.)'den yetiskinlige gecis kapisidir, bir insanin ne kadar masum oldugunun birimi degildir.
    orta dogudaki ve benzeri dinci camialarda ki "bekaret'in bozulmasi"na olan hassaslik geleneklerinin ne kadar boktan oldugunun simgesidir.
    daha bitmedi, baslik ile alakasi yok ama zihinsel engelli arkadaslarin okumasi icin yazicam;
    bekaret zari: kadinlara ozgudur ve bekaret'in bir parcasidir, ama 'bekaret' kavraminin cok kucuk bir kismini simgelemektedir. bir kizin bekaret zarini gitmesi sadece onu ilgilendirir. hayatinda bir kere olucagi icin de bu ani yasadigi insanin bu "onur"a layik oldugundan emin olmasi gerekir(bu cok normaldir) ama bu olay "aha, sen artik bir fahisesin" gibi bir anlami yoktur.
    "sevdigi insan ile tum hayati boyunca bir kere yasicagin olayi yasamak" mi fahiselik, yoksa "bu olayi seninle yasamadigi icin onu terk edip baska kizlar* ile birlikte olmak" mi?

    sonuc: kizlik zarina bu tur gereksiz anlamlar yukleyenlerin beynini sikiyim.

    not: isbu yazar erkektir.
    #72472 phoenix | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör