kayıt

türk erkeği

  1. 4
    1-Kendisiyle konuşan, irtibata geçen, mail yazan, telefon açan, espri yapan, gülümseyen her kızın-kadının, kendisine ilgi duyduğunu, "vermek" istediğini, hatta ona aşık olduğunu, evlenmek istediğini zanneder.
    2-Olayları ve insanları şöyle yorumlar: İyi-kötü, ahlaklı-ahlaksız, siyah-beyaz. Detaylı ve farklı düşünme yeteneği yoktur.
    3-Kadınları şöyle ayırt eder: Çalışan kadın feministtir, kışkırtılmıştır, erkeklerin iş-yerlerini kapmıştır, ahlaksızdır, erkek amirlerin kucağındadır, asla iflah olmazdır, Cehenneme gidecektir. Evde oturan kadın mübarektir, çok hanım-efendidir, asla erkeklerle görüşmez, hiçbir yabancı erkeğe ilgi duymaz, hayal kurmaz, çocuklarını çok iyi terbiye eder(!), çok iyi ahlaklıdır, asla inatlaşmaz, huysuzluk yapmaz, mutlaka Cennete gidecektir.

    4-Yabancı dil bilmez. Bilse de, yabancı kız tavlayabilecek kadar bilir (bkz: are you sex? ). Yabancı kızla evlenip, onun 20 sene içinde Müslüman olmasını bekler.

    5-Temel hastalıkları: Melankolik psikoloji, tembellik, eğlence düşkünlüğü.

    6-En çok uğraştığı alanlar: Porno film izlemek, haklı olmak, herkese üstün gelmek.

    7-Evlenmek için ev-kızını tercih eder. Kültürlü-meslekli-okumuş bir kızla evlenmekten korkar. Bilgisiz-kültürsüz bir erkek, bin kelime hazinesiyle hanımını nasıl ikna edebilsin, nasıl geçinebilsin ki? Konuşmayı ve uzlaşmayı sevmez, nefsine çok ağır gelir. Kısa komutlarla, emirlerle, tehditlerle ömür boyu geçinebilir. Suskun duran, bacaklarını ayıran, sorgulamayan, basit bir kadın yeterlidir.

    8-Genelde 40 yaşında 5 vakit namaza ve 30 gün oruca başlar. 40 yaşından sonra Hacca gidip, affolmak ister.

    9-Kadınların ahlakı-namusu hakkında dedikodu etmeyi çok sever. Hangi kız kaşar, ahlaksız, fahişe çok iyi bilir.

    10-Evlendiği kadını kendi malı gibi görür. Boşanmak isteyeni ölümle tehdit eder.

    11-Kendi aile ve akraba hanımlarının pek namuslu olduklarını kesin olarak bilir. Kendi akraba-hanımları haricinde, tüm kızlar-kadınlar fahişeliğin eşiğindedirler.

    12-Tüm kızların fahişeliğe eğilimli olduğunu, çeşitli erkeklerle ilişkiye girmek istediğini, dışarıya çıkarlarsa ahlaksız olacağını düşünür.

    13-Kadınların mutlaka bir erkeğe ve paraya ihtiyacı olduğunu zanneder.
    Evlendiği kadını da parayla elinde tutabildiğini düşünür.

    14-Ömrü boyunca baştan-sona okuyabildiği kitaplar 5 tanedir. Sadece birkaç konuda kitap okur: Siyonizm Tuzağı, Osmanlı Tarihi, İslam'da kadın, Batının Katliamları, İslam'da haramlar ve helâller.

    15-İslam hakkında bildikleri sınırlıdır. Yaz tatilinde Kur'ân Kursu'ndan kaçıp, arkadaşlarıyla gezmiştir. Babasıyla yıllarca camiye gitmiştir ama hiçbir dini duygusu gelişememiştir. Çünkü babası da yüzeysel-vasat bir Müslümandır, oğluyla derin, kaliteli sohbetler edememiştir. 32 farz, imânın ve İslam'ın şartlarını bilir. Gusl abdesti alabilir, bu da cenabetken çarpılırım, ağzım-yüzüm yamulur diye korktuğundan, çok hevesli olduğundan değil. Genelde 5 hadisi ezbere bilir. Birkaç yazar abisinin, hoca-efendinin çizgisinden gider, diğerlerini lanetler.
    16-Ahlakın sadece cinsellikle alakalı olduğunu zanneder. Namus kavramı da sadece kadınlar içindir. Erkeğin zinası affolur, kadının zinası affolmaz(!).

    17-Parasıyla, sosyal-statüsüyle, yakışıklılığıyla her kadını elde edebileceğini zanneder.
    18-Annesi melektir, tüm kadınlar şeytandır.

    19-Düşünce tarzı: Batı ahlaksızdır, vicdansızdır, aileler dağılmıştır. Doğu iyi ahlaklıdır, vicdanlıdır, aileler birbirlerine çok bağlıdırlar(!).
    20-Vıcık vıcık duygusaldır, yüzeyseldir. Aşkı çabuk söner. Duygularını geliştirme, çeşitlendirme yöntemlerini bilemez. Bilse de uygulamak istemez.

    21-Her zaman kadınları suçlar. Her kötülüğün sebebi kadınlardır.
    Kültürlü olmadığından hanımına sözünü geçirtemez, tehdit ve şiddet ile istediğini yaptırır.

    22-Tahammülsüzdür. Çabuk sinirlenir. Küfreder.

    23-Güzel ve taze kızla evlendiğinde mutluluğu garantiledim zanneder.

    24-En kültürsüz Avrupalı kadına bile çok değer verir. Avrupa'da yüzüne bile bakılmayan, sıkıcı sayılan ortalama kadınların, dünya güzeli hanımefendi olduğunu zanneder. Zaten kültürlü bir Avrupalı kadın, ortalama oryantal erkek tipine pek hayranlık duymaz. Saygı duysa, sevse bile, birkaç ay içinde oryantal erkek tipinden nefret eder.

    25-Sadece erkek olarak dünyaya geldiği için, kendisine saygı duyulması gerektiğini düşünür. Kadınların zekaya, kültüre, iyi ahlaka saygı duyduğunu asla anlamak istemez. Anlasa da kabullenemez, çünkü nefsini terbiye etmek inanılmaz zor gelir buna.
    Türk erkeklerinin en az yüzde 65'i böyledirler. Her kesimde, her yaşam tarzında bu tip erkekler mevcuttur. Zengin-fakir, çirkin-yakışıklı, genç-yaşlı, laik, anti-laik, ilkokul veya üniversite mezunu diye ayırd etmeye gerek yok.
    "Standard Türk erkeği" yapımı budur. Ortalama zeka, ortalama dini duygular, ortalama kültür, basit düşünce tarzı. Ortalama bir yaşam tarzı... Gelişme sıfır!
    #70576 materialist | 11 yıl önce
     
  2. tümünü gör