kayıt

medical park

  1. 1
    hastane midir, otel midir yoksa belediye binası mıdır anlayamadığım sağlık grubudur. sağ ayak baş parmağımda darbeye bağlı oluşan tırnak morarması için gittiğim fakat kendimi uruguaya vize alıyormuş gibi hissettiren mekandır burası.

    doktorlarında sanki türkiye millli futbol takımını değerlendiren ahmet çakar, erman toroğlu ve ömer üründül havası vardır. sırasıyla başıma gelenleri anlatmak gerekirse :

    öncelikle genel cerrah ahmet çakarın söyledikleri : bu tırnağa yapıcak birşey yok, ilaçla falan tedavi olmaz bu, çekilmesi lazım. ben çekemem yalnız , seni ortopediye yönlendireyim .

    ortopedist erman toroğlu: bak şimdi, bu tırnağın yatağı düzgün. Çekersek düzgün gelicek diye birşey yok. kendi haline bırakırsak tedavi olur. ben seni cildiyeye göndereyim ilaç yazsın sana.

    cildiye doktoru ömer üründül: şimdi bu tırnakta problem var, iyi olabilir de olmayabilirde. demek diğer doktor ilaç yazsın dedi, o zaman yazayım ben. Çekilmesi gerekirse de ben çekemem, şimdi ben sana kaleye geç desem geçermisin, geçmezsin ben de çek desen de çekmem çünkü benim işim değil.

    (bkz: mavi ekran)
    #25982 marvellous | 14 yıl önce
     
  2. tümünü gör