kayıt

tinder

  1. 2
    geçen yaz 3 kişi birer çakma profil oluşturup eğlendiğimiz bir randevulaşma appi.

    1-ben, profil fotoğrafı olarak mercedes logosunu ağzına sokan kadın miğmi veya fotoşopla türbanlanmış selena gomez koydum, uydurma bir isim seçerek yaş ve cinsel yönelim sınırı koymayarak sadece nasıl bir şeymiş diye görmek istedim. o sırada Bursa'daydım ve tanıdıklarımı göreyim diye mesafeyi falza geniş tutmadım.
    gözlemlerim:
    ppye rağmen 99+ like olması dakikalar sürdü, erkekler bakmadan swipelıyor sonra eşleşince fark ediyorlar. bazıları fark etmeyip islami mating callar yaptılar.
    ilkokul ve liseden belki 50 kişiye ve cringe profillerine denk geldim.
    kilolu erkekler arbalarıyla fotoğraf çekiyorlar, bodybuilderlar ise cıbıl. bir deste banknot koyanlar da var. zenginler ya hani.
    hiv negatif test sonuçlarını koyan vardı.
    yaşlı amcalar çok fena, dikkat.
    genel olarak eskort sayısı kadını da erkeği de çok fazla. fazla eşcinsel erkeğe denk gelmedim ama çok fazla eşcinsel kadın vardı özellikle görükle yani uludağ üniversitesi tarafından. erkeklerin az olması alternatif applerle açıklanabilir.

    2-memester bir arkadaş, ankara'da deneyini yürüttü. pp yaptığı mimleri anlayan kızlarla eşleşti, sonra instagramda ekleştiler ve belki 5 6 kez date buldu sahte profille. 3 4 aydır bunlardan biriyle birlikte. hep şanslı zaten it dövmecim de onu benden daha çok seviyor :(

    3-odtü mezunu bir incel kardeşimiz deneye istanbuldan katıldı. miğmle neredeyse hiç eşleşme alamayınca kendi fotoğrafıyla denedi. hoş da bir herif ama eşleştikleri 3 4 satır mesajdan sonra blockladılar. çünkü incelliğini bastıramadı ve kızları delirtti. sonra herkes benden nefret ediyor no2 köpek miğmiyle bile sevgili yaptı falan diye delirdi, küfretti ve bize küstü. incel olmayın.

    özetle amacına uygun kullanılmadığında eğlenceli bir uygulama, diğer türlü depresyona sokabilir ve üzebilir gibi. çünkü tamamen fotoğrafınıza göre yargılanıyorsunuz. erkekler daha az eşleşme alıyor fakat kadınlar çok eşleşmeye rağmen konuşamadan karşı taraf eşleşmeyi kaldırabiliyor, çünkü fotoğrafınıza bakmadan swipelıyorlar. giriş gelişme sonuç yok ders beklerken yazdım okumak zorundasınız.
    #104681 dark matter | 4 yıl önce
     
  2. tümünü gör