kayıt

çocuğa koyulmaması gereken isimler

  1. 29
    öncelikle (bkz: kürşat) akla yılan hikayesi geliyor, tamamen kötü adam ismi. ve (bkz: polat). kısacası dizilerden dolayı toplumun aklında kötü adam veya mafya olarak yer etmiş isimler.

    bunların dışında bir sürü isim sayılabilir burada, hüsamettin gibi eski tip kulağa kaba gelen, oral gibi dalgaya müsait saçma isimler ve soyad ile birbirini tamamlayan komik isimler de dahil. ama çocuğa isim konulurken asıl yapılmaması gereken şeylerden biri, bir tanesi güzel bir tanesi kötü** olmak üzere iki isim koymaktır... çünkü insanlar inatla ikisini birden söyler ve sürekli düzeltmeniz gerekir. hele bir de iki uzun isim koyanlar var ki akıl fikir diliyorum. o çocuklar neler çekiyor her yeni ortama girdiklerinde yazıktır. sonra isim değiştir filan çok uzun iş. koyun işte doğa ile ilgili tatlı tatlı isimler nedir yani abdullah berk, zahide su filan.

    gerçi kardeşine kendisininkiyle kafiyeli isim koyan biri olarak burada susmam gerekiyor. 4 yaşında ve geri zekalıydım, niye izin vermişlerse. özür dilerim kendisinden, o da çok çekti.
    #104499 dark matter | 7 yıl önce
     
  2. tümünü gör